Cerven
ohodnotit

Operace "Mladší bratr"

OK Connery

Další název:
Operace Mladší bratr, Operation Kid Brother
Země:
Rok:
1967
Délka:
104 minut

Obsah filmu Operace "Mladší bratr"

 
Italský film režiséra Alberta De Martina je většinou považován za parodii na filmy s Jamesem Bondem, k čemuž svádí hlavní role obsazená bratrem Seana Conneryho Neilem a také některé postavy převzaté z Bondovek (Moneypenny, pan "M") a také stejní herečtí představitelé.

Příběh filmu je založen na klasické zápletce, kdy chce mezinárodní teroristický gang převzít vládu nad celým světem s pomocí jakéhosi generátoru magnetických vln, který dokáže vyřadit z provozu veškeré přístroje a stroje na světě. Proto je povolán pro zaneprázdnění agenta 007 jeho bratr, který má úplně jiné schopnosti,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

argenson
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2016
Nějakým záhadným způsobem se mi v životě   podařilo úplně se vyhnout všem bondovkám,   takže případné parodující prvky jsou mi   buřt. Já jsem se pobavil, krásné ženy   sviští v krásných autech, pánové   promlouvají v dementních větách a používají   úsměvné zbraně, má to spád a nutný happy   end.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.11.2008
Tento film bych mohl zařadit mezi další variace   na známé příběhy s agentem Jamesem Bondem.   Různé vynálezy, ať už slouží dobru a nebo   zlu doprovázejí děj příběhu. Hlavní hrdina   není jen dobrým chirurgem, ale umí snad   všechno ostatní - bojové sporty, hypnózu,   střílet z luku či hned zná na všechno   odpověď.
Máme zde padouchy, kteří chtějí   ovládnout svět. Vypadá to, že na ně nemá   žádná světová vláda. Jejich gang je tak   rozšířen, že se jejich členové vyskytují ve   všech profesích. Jedna vražda střídá   druhou.
Příběh Operace "Mladší   bratr" je rozhodně filmem u kterého se   nedá přemýšlet, ale možná docela pěkně   odpočívat. Kouzlo šedesátých let mu dodá   pár bodíku navíc. A jak nemusím filmy s   Jamesem Bondem, u jeho napodobenin či parodií je   to něco jiného.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Takeši Hamada

Hamada Takeši

Andreas Schwaiger

Schwaiger Andreas

Podezření (Presumed Innocent)

Podezření
Presumed Innocent

Carmen Consentido

Consentido Carmen

Janette Rauch

Rauch Janette

Naposled navštívené:
Takeši Hamada

Hamada Takeši

Andreas Schwaiger

Schwaiger Andreas

Podezření (Presumed Innocent)

Podezření
Presumed Innocent

Carmen Consentido

Consentido Carmen

Janette Rauch

Rauch Janette