Zari
ohodnotit

Obsah filmu Osudová večeře

 
Populární kongresman pozve svého mladšího bratra s manželkou, aby se k němu a jeho ženě připojili na večeři v jedné z nejluxusnějších restaurací ve městě. V průběhu večera se začíná potvrzovat, že nepůjde o přátelské setkání, ale definitivní řešení děsivého rodinného tajemství. Naoko pevná pouta se postupně bortí a povaha čtyř lidí se vyjevuje v pravém světle. Každý ze zúčastněných prokáže, jak daleko je ochoten zajít, aby ochránil ty, které miluje.

MFF Praha – Febiofest 2020

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Osudová večeře >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Endre-silentname
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.11.2019
Odfláknuté, nudné a zbytočne natiahnuté.   "The Dinner" absolútne chýba nejaký   náboj, ktorý by dokázal tento film niekam   zdvihnúť. Podľa mňa to je zbytočne   natiahnuté o obrovské množstvo flashbackov,   ktoré nevedú nikam a mohli sme miesto toho   zamerať našu pozornosť niekam úplne inam.   Tomuto filmu absolútne chýba akákoľvek   sústredenosť. To je jeho najväčší problém.   Je to maximálne nesústredené a nevie čo to   vlastne chce povedať. Alebo pokiaľ to vie, tak v   prvom rade tu máme film "I nostri   ragazzi", ktorý sa venuje podobnej téme, no   spracoval ju oveľa silnejšie, kvalitnejšie a   lepšie sa dostali ku svojej pointe a   nepotrebovali sme na to 2 hodiny. Tento film je   presne pravý opak. Výber hercov je okey, no   pôsobia nevyužito a nezainteresovane. Pravda je   taká, že všetko sa dozvieme až v poslednej   polhodine filmu a medzitým ušlo strašne veľa   času. A človek je už len otrávený zo   všetkých odbočiek a vecí, ktoré absolútne   nepotrebujeme vedieť, alebo sa dali povedať   nejako skrátene za tým večerným stolom.   Jediný, kto mám pocit, že sa posadil do role   skvele je Michael Chernus. Ostatní ma nejako   neberú. A mám z filmu pocit, že nevedel vôbec   ako sa postaviť k svojej téme. Stačilo len na   menšom priestore nám ponúknuť viac. Tento film   to bohužiaľ nevie. A práve v tom najviac padá   na pusu.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.11.2019
Nechtěl bych být v kůži těch rodičů a   učinit podobné rozhodnutí o svých dětech.   Nechtěl bych ani bratra s duševní poruchou.
A   co víc, rozhodně bych neodcházel z takovéto   vyjímečné restaurace. Já bych si tam radši   vychutnal ty gurmánské speciality.
Žádný   velkofilm to není, jde spíše o ty dialogy,   ovšem ty stojí někdy za to.
Škoda toho konce   ...
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2018
Chvílemi se mi profesor Lohman trefil do noty v   hodnocení mladé generace. Nebere si servítky   ani před svými studenty, ale horší je, když   zjistí, že sám vychoval podobného bezcitného   "zmetka". Film až příliš ujíždí v   moderním americkém stylu, vše proti rasismu, to   je ale jenom můj názor. Líbila si mi exkurze na   místě bitvy u Gettysburgu z roku 1863 z doby   americké občanské války, což je mé   oblíbené historické období. Steve Coogan   zahrál velmi dobře, ukázal, že není jenom   komediální herec.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Osudová večeře (2017)
Reklama