Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Pandemie

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.5.2017
Nevím, proč nám autoři na   počátku filmu servírují   rozdělení nákazy do pěti   skupin, když prakticky se v   celém příběhu jedná jen o   první a pátou. K smíchu je   i poznání, že vakcína   působí ještě na stupeň   jedna, a na dvojku už ne?   Rozklepaná kamera v akčních   scénách filmu mě také   irituje, stejně jako hlavní   hrdinka doktorka? Lauren, ze   které se vyklube sobecká   nýmandka, která obětuje   všechny své   spolupracovníky. Ale od   počátku divák tuší, když   vidí její neschopnost a   lítost nad každým kriplem.   Je pravda, že celý film se   něco děje, ale to u mě tu   naivitu neomluví a navíc   bych se i obešel bez   některých scének   utržených hlav a   vystřelených mozků.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.10.2016
Mám rád filmy na tohle   téma, ale zde je několik   nedostatků, které mi   nedovolují udělit více   bodů. Bohužel film je   levnějšího ražení, takže   triky a akce tomu odpovídá.   Scénář není dotaženej.   Několik věcí tam je   udělaných divně, záchraná   akce a jedou 4 lidi, s minimem   vybavení atd. Nakonec na   jedno mrknutí se to dá, ale   není moc důvodů si film   pouštět znovu. Ještě snad   stojí za zmínku, že GORE je   celkem hustý a film je   povětšinou točen jako když   hrajete First Person Shooter   což není na škodu.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2016
Přišla k nám další   nízkorozpočtová epizodka z   postkatastrofického období   plného zombies, vzniklých z   nějakého viru, který   obklopil celý svět.   Příběh vypráví o   čtyřech ozbrojených lidech   snažící se ještě   zachránit co nejvíce   nenakažených lidí.   Zvláštností je, že je   snímek nasnímán z pohledu   první osoby. Ano, kdo viděl   film tohoto stylu ´Hardcore   Henry´, ví o čem přesně   je řeč. Ale pozor! Nejedná   se o pohled pouze jedné   osoby. Ten pohled se střídá   od jednoho na druhého a tak   je v tom krapet větší   vizuální rozmanitost.   Bohužel ke škodě. Ten   pohled je pořád z kamery na   helmě, takže se v podstatě   jedná o další found   footage, který je však   tentokrát velmi matoucí. Ať   je helma na hlavě, nebo se   někam odloží, vždy   pokračuje pohled z oné   kamery, ale při rychlém   střihu hlavně v akčních   scénách nelze rozeznat, od   koho to vlastně je. Snímek   tedy vypadá, jako by jsme se   dívali na nějakou videohru a   na to si ještě poměrně   dost diváků nezvyklo. A   přestože se nejedná o   monstrózní film, co se   týče výpravy, nejde zase o   nic výrazně nepovedeného.   Naopak. I když je fakt, že   při tak divoké kameře a   rychlého střihu není   možný, aby si někdo   nějakého nedostatku všiml.   Děj by se dal odvyprávět   jednou větou, takže tu jde   především o akci a   hororové scény, kterých je   tu skutečně dostatek. Ani o   zvraty není nouze, ale ty už   v takovémto žánru po tak   ohromném množství   podobných snímku nijak   zvlášť neohromí. Tento   film je tedy po vizuální   stránce dosti těžkopádný   a těžko uchopitelný, ale   když si na takto netypický   styl divák rychle zvykne, dá   se prožít další   dechberoucí filmová zombies   divočina.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sisi (2021) [TV seriál]

22:45 - 23:35

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Terč (1985)

22:05 - 00:00

40 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

22:30 - 23:25

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Vinaři (2014) [TV seriál]

22:40 - 00:10

5 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alison King

King Alison

Jodi Long

Long Jodi

Žížaláci

Žížaláci
Žížaláci

Naposled navštívené:
Alison King

King Alison

Jodi Long

Long Jodi

Žížaláci

Žížaláci
Žížaláci