Cerven
ohodnotit

Pašeráci

Deathline

Další název:
Armageddon, Redline, The Syndicate
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
97 minut

Obsah filmu Pašeráci

 
V budoucnu bude smrt pouhým začátkem. Stárnoucí pašerák John Anderson Wade se v Moskvě chystá na poslední velkou akci. Nepočítá však s hanebnou zradou svého parťáka Merricka, který ho zastřelí a zmizí i s jeho penězi. Ruští vědci však Wadeovo tělo oživí v riskantním vědeckém experimentu, který je součástí tajného vládního programu. Podlý prokurátor Váňa si slibuje, že pomstychtivý Wade za něj zlikviduje mafiánské bossy, kteří chrání Merricka, a sám uchvátí všechnu moc v podsvětí. Oživlý Wade uprchne z kliniky a spojí se s mistryní bojových umění, kickboxerkou Marinou, aby mu pomohla Merricka najít. Chce se mu nejen pomstít, ale také získat...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pašeráci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.12.2017
Po dvaceti letech od vzniku filmu jsem měl   možnost zhlédnout Pašeráky, ale zůstává mi   rozum stát. Tolik nesmyslů "po kope"   jsem dlouho neviděl. Film se má odehrávat v   budoucnosti, na ulici před kulturním domem   (bordelem) parkují staré Volhy a Tatry 603.   Příběh se odehrává v Moskvě, zapomněl jsem   poznamenat. Pořádné akční scény nejsou na   skladě, ale zato se každých pět minut objeví   nějaká nahá dívka z řady agentek,   sportovkyň, lázeňských, prostitutek. Dívky   jsou celkem pohledné, ale scény s nimi   zbytečné. Hodnotím ještě vysoko a to jenom z   nostalgie, protože jsem měl rád Rutgera v   holandských filmech jeho mládí a když   začínal mezinárodní kariéru.
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.6.2015
Velmi jednoduchý a na výpravě levný akční   sci-fi snímek, kde si hlavní roli střihl Rutger   Hauer a dá se říci, že je tu jediný, který   má určité charizma. Nedotažený scénář a   nedotažená vizuální stránka věci mu však v   ničem nedopomohla. Vznikla podivná podívaná   odehrávající se v Sovětském svazu, kde   velitelé armády silně připomínají nacisty,   neustále někde pobíhají nahé dívky, nikde se   moc nepřemýšlí a jde se rychle k věci.   Příběh nemá žádnou plynulost a skáče z   jedné dekády do druhé. Mnoho věcí tak tudíž   nemá žádnou logiku. A tak se jedná o další   film, který kdyby nevznikl, nijak by nechyběl.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama