Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Pavučiny

 
Elektrikáři Sheldon, Dean, Junior a Ray procházejí opuštěným domem, který má být za pár hodin zničen. Mají odpojit jakýkoli zdroj elektřiny. Objeví místnost, v níž je spousta kabelů a generátor na jaderný pohon. Sheldon zmáčkne vypínač, generátor se rozběhne a v místnosti se objeví válec světla, který je portálem do paralelního světa. Ray se světla dotkne, je okamžitě vtažen a Dean, který ho chtěl zachytit, také mizí. Ray s Deanem se sice ocitnou opět v Chicagu, ale je tu pusto a vše pokrývají pavučiny. Za chvíli za nimi dorazí i Shelby s Juniorem. Je jim jasné, že jsou v paralelním světě. Sotva se však zaradují nad nálezem auta plného...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pavučiny >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.10.2018
Jednoduše řečeno, parta elektrikářů během   prohlídky starého domu vstoupí do paralelního   vesmíru, kde vládne zmutovaný pavouk a půjde   rázem o všechno. Inu, jako literární povídka   by to nemuselo vyznívat špatně, ale jako   celovečerní televizní film už předvídá mít   se na pozoru. Z vizuálními CGI efekty se tu   nijak zvlášť nepracovalo, takže v tomto směru   dobrý. Děsivý je však scénář, kde slovo   logika neexistuje ani v myšlenkách. Vlastně to   vypadá jako epizoda seriálu ´Faktor Psí:   kronika paranormálních jevů´, či ´Krajní   meze´. Představa, že z obyčejných   elektrikářů se náhle jednoho dne, když jsou v   práci, stanou všehoschopní bojovníci a doslova   válčí s genetickými kříženci lidí a   pavouků, už nepřináší nic pozitivního. A   když se celý děj pohybuje neustále na jednom   místě, povadne i to tenoučké nadšení, které   se dokázalo udržet v divákově podvědomí. Nic   naplat, nezábavnost snímku doslova ubíjí v   plné podstatě své špatnosti, a tak pokud něco   takového upadne v zapomnění, chybět vůbec   nebude.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.3.2018
Béčková slátanina všeho možného. Snímek   nestojí za zhlédnutí ani za pozornost. Ale   dávám dvacku za ty legrační pavouky.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.6.2012
Podtitulem tohoto filmu by mohlo být ať žijí   elektrikáři co zachrání svět před   pavoučími zrůdami. Ehm, zkrátka taková ta   béčková slátanina u které nevíte jestli se   máte smát nebo plakat.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Pavučiny (2003) [TV film]
Reklama