Cerven
ohodnotit

Pečený sněhulák [TV pořad]

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
26 minut
„Pořad, který má koule. Zábavné skečové pásmo.“

Obsah filmu Pečený sněhulák

 
Pečený Sněhulák je původní skečová show plná nekorektního humoru, jejíž silnou devizou je sehraná parta herců. Právě díky jejich společným improvizacím a správnému „jiskření“ vzniká osobitá zábava, která nabízí svébytný pohled na život i situace kolem nás, které jsou i nám často dobře povědomé.

Osou každého dílu Pečeného sněhuláka je fiktivní reportáž, která si s pomocí mystifikace dělá legraci z nejrůznějších věcí kolem nás. Mezi „reportážními vstupy z terénu“ se pak střídají jednotlivé skeče. Jejich témata jsou nadčasová, od satiry na současnou společnost a vyhraněné charaktery lidí, se kterými se občas v životě setkáváme, až po ryze...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pečený sněhulák >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

cerfik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2014
Od dob kdy naši mocipáni vyštvali z obrazovek   Českou sodu a Dvaadvacítku na českých   kanálech nic moc štiplavého humoru na   stávající neřádstvo co tu v ČR provozujeme   roky není. Izera odklonili taky na web a i Jan   Kraus se svou show se musel stěhovat, jak si   jistě vzpomenete. Zatím jsem viděl jeden díl a   něco bylo geniální jako třeba super rychlý   vozový park dálniční policie Škoda 120 a nebo   cesta vlakem s nabídkou služeb :-) Něco je   trapnější, ale po jednom dílu, terému bych   bez zaváhání 80% to shodit nemohu - uvidím   dále :-) Rozhodně typ humoru, který roky na   českých televizních obrazovkách chybí,   problémem se může stát jen kvalita a   originalita autorů, či případná cenzura z   vyšších míst ČT - tož uvidíme.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama