Cerven
ohodnotit

Peklo začíná na zemi

Hipnos

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
93 minut
„Budete chtít raději zemřít, než se ráno probudit!“
Popis / Obsah / Info k filmu Peklo začíná na zemi
Na začátku je nabouraný kamion. Pak komisař, mrtvola a vedle ní dívka, dost od krve. Tato dívka je v šoku a končí na psychiatrické léčebně. Tam se ocitá i nová doktorka Beatrice Vargasová. Tu kdosi pozoruje při sprchování a ona jej pronásleduje. Náhodou se tak ocitá u léčby oné dívky. Ta je později nalezena v bazénu s podřezanými žílami. Pak je Beatrice napadena jiným pacientem Miguelem, s dalším pozoruje souložící kolegyni právě s tím, co ji napadl, a do toho všeho má podivné vidiny. Tento agresívní pacient je také přesvědčen o machinacích proti němu. Pak z něj vypadne, že je policajt a doklady i pistoli má zakopány na zahradě. Beatrice mu pochopitelně nevěří. Přesto jde na určené místo a věci opravdu nalézá. A při tom také nalézá oběšence. Miguel ji nabádá k útěku a ke kontaktování policie. V obojím je jí zabráněno a ona končí jako blázen. Má šanci se z toho vyvléknout? Anebo je blázen doopravdy?


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Peklo začíná na zemi
Dr. Sánchez Blanch (Féodor Atkine) provozuje psychiatrickou léčebnu, kde se specializuje pomocí hypnózy na těžce citově narušené pacienty. Když u něj Beatriz Vargas (Cristina Brondo) přijme místo jako zdravotní sestra, rychle se spřátelí s mladou dívkou, která nebyla do té doby schopna komunikovat kvůli prodělanému traumatu. Beatriz brzy zjistí, jakým způsobem jsou pacienti na klinice léčeni. Její nespokojenost s místními postupy má nakonec za následek konflikty s nadřízeným a spolupracovníky, z nichž někteří se ukazují být nebezpečnější, než si poprvé myslela. Po smrti jednoho z pacientů, přichází do instituce policista Miguel, který se s Beatriz také spřátelí. Během vyšetřování však zjišťuje, že život mladé sestřičky je v hrozivém nebezpečí...


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Peklo začíná na zemi
Mladá lékařka Beatriz nastupuje do prestižní psychiatrické léčebny specializující se na hypnózu. Zanedlouho je jedna pacientka nalezena mrtvá. Beatriz pátrá po příčinách jejího úmrtí. Jeden z těžce postižených pacientů ji začíná našeptávat, že v léčebně nemusí umírat pouze pacienti. Kdo bude další v pořadí, lékař nebo pacient?


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

51 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bílý žár (White Heat)

Bílý žár
White Heat

Naposled navštívené:
Bílý žár (White Heat)

Bílý žár
White Heat