Cerven
ohodnotit

Plán B

Plan B: Scheiß auf Plan A

Další název:
Plan B
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
98 minut

Obsah filmu Plán B

 
Tři experti na bojová umění se vydají hledat poklad, s jehož pomocí by mohli zachránit svého nejlepšího kamaráda. Brzy se ocitnou ve víru vyřizování účtů s cílem sejmout jednoho z bossů berlínské mafie.

Can Aydin, Phong Giang a Cha-lee Yoon (kteří hrají sami sebe) mají čtyřiadvacet hodin na to, aby zachránili svého nejlepšího kamaráda a objevili tajný sejf krále berlínského podsvětí. Pouliční rvačky, přestřelky a bojová umění – tihle fanoušci Stalloneho a Jackieho Chana vás vezmou na vzrušující jízdu napříč pulzující německou metropolí.

Zdroj: HBO Europe

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Plán B >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.3.2021
Zase jsem po čase chtěl dát německé   kinematografii šanci ale tenhle film je opravdu   špatný vtip. Německá variace na Jackie Chana v   režii turecko-rumunského tandemu a v hlavních   rolích s triem asijských řízků, kteří   decimují berlínské podsvětí. Tohle nespasila   ani znáná herecká jména jako Gedeon Burkhard,   Florian Kleine, Julia Dietze a další. Je to   zvláštní, že i když je v Německu spousta   dobrých herců i filmařů a evidentně netrpí   ani omezenými financemi tak ve výsledku   většina německých filmů za nic nestojí.
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.11.2017
Afričan, Turek a dva Asiaté jsou hlavní   hrdinové "německé" akční komedie.   Scénárista měl zřejmě v noci sen o J. Chanovi   a tak se snažil podobné hovadinky přenést do   evropského prostředí. Což se evidentně   nepovedlo. Obvyklé ruchačky ve stylu kung-fu,   narážky na politické ovzduší v Německu,   rádoby vtipné členění příběhu do několika   kapitol podle slavných filmů, nic z toho   nezabírá. Vznikl zbytečný film, navíc mě ten   zupácký německý humor nevyhovuje.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama