Cerven
ohodnotit

Pláže

Beaches

Další název:
Forever Friends; Osudové pláže
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
123 minut

Obsah filmu Pláže

 
Hillary Whitneyová se narodila bohatým rodičům v jedné z nejlepších čtvrtí San Franciska, dokončila studia práv a má ty nejlepší předpoklady stát se úspěšnou a šťastnou ženou.C.C. Bloomové naopak osud připravil cestu chudé židovské dívky z Bronxu, která touží po kariéře v šoubyznysu. V americkém filmu Osudové pláže prožijeme s těmito zcela rozdílnými ženami plných třicet let. Staneme se svědky osudových zvratů v jejich životech, potkáme jejich milence a manžely, abychom nakonec zjistili, že i přes značné sociální rozdíly a postavení vydrželo pevné přátelství zrozené mezi děvčátky kdesi v Atlantic City na konci 50. let až do...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Bontonfilm Česká republika
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Zvuk:
70mm 6-Track
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pláže >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mrejca
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2018
Příjemný film o dětském přátelství, které   se rozhořelo až v dospělosti. Mělo to být   kratší a nebo skončit až v domově důchodců.   Překvapila mě představitelka malé CC, Amy z   Třesku jsem poznala až podle titulků.
huron
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.4.2006
Drama o celoživotním přátelství dvou žen.   Každá sice jde svou vlastní cestou, ale v   důležitých momentech života se jejich dráhy   protnou, zvláště když jedna z nich těžce   onemocní. Hezké, dojemné; sice trochu tlačí   na pilu, ale mé oblíbenkyni Bette Midler to   odpustím.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama