Cerven
ohodnotit

Poppeiny horké noci

Le calde notti di Poppea

Další název:
Poppea's Hot Nights
Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
94 minut

Obsah filmu Poppeiny horké noci

 
Venkovanka Poppea se vydá do Říma, aby se domohla spravedlnosti po znásilnění dvěma pretoriány. To se ji nepodaří a naopak skončí ve veřejné domě. Brzy se stane nejpopulárnější prostitutkou a zaujme mladého konzula Marka Valeria. Ten jí následně zavrhne, když jí přistihne při nevěře.

Nešťastná Poppea bloudí ulicemi, kde jí objeví sochař Lepidos, před kterým stojí přetěžký úkol. Má pro císaře Nera vytvořit sochu Venuše. Modelem mu stojí krásná Poppea, do níž se Nero zamiluje a pozve jí k sobě. Nyní má Poppea možnost vrátit Markovi Valeriovi příkoří.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
italská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Poppeiny horké noci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.4.2021
Olga Schoberová, pro mě stále jeden ze symbolů   českého filmu šedesátých let. Pominu herecké   nadání a její někdy dřevěný herecký   výkon, vše vynahradí její bezprostřednost a   krása. Od filmu "Bylo nás deset",   přes "Kdo chce zabít Jessii" a   "Limonádníka", až pod   "Adélu", vždy byla ve filmu ozdobou.   Její zahraniční angažmá také nebylo   špatné. Nejprve německé filmy, následně   Itálie, kam patří i tento film o Poppee. Řekl   bych, že je to více taková blbinka na pomezí   komedie a historického filmu, se žánrem   "peplum" movie nemá téměř nic   společného. Ale zase je film lepší, než její   předchozí italský počin "Lucrezia".   Měla štěstí na manželství s poměrně hodně   populárním hercem Bradem Harrisem, což jí v   její kariéře hodně pomohlo.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Poppeiny horké noci (1969)Poppeiny horké noci (1969)Poppeiny horké noci (1969)
Reklama