Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Posate le pistole, reverendo

 
Se svým vozem cestuje do města potulný pekař pizzy Geremia společně se svými dcerami Lucy a Mary. Po cestě přibere tuláka Slima a společně připraví plán, jak ve městě připravit o poklad místního zbohatlíka Barneyho Solveye, který kdysi ukradl zlato starému Samovi, příteli Slima.

Geremia se převleče za kazatele a na ulicích města před davem zázračně uzdraví "postiženého" Slima. Přátele věří, že se při zpovědi pohne v Solveyovi svědomí a svěří se knězi, kde poklad ukryl. Ten ale odhalí past a pošle své pistolníky, aby kněze a jeho přítele zlikvidovali.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.8.2021
"Odložte zbraně, reverende"
Žánrová parodie na spaghetti western, která se   příliš nevydařila. Vyznívá jako napodobenina   jednoho z filmů s hrdinou jménem   "Trinita". Ono se taky moc vymyslet   nedá, vše vychází z prvních dvaceti   "špageťáků", těch základních   námětů a zápletek nebude o moc více.   Westernové komedie mě nikdy nezaujaly a to se   netýká jen italských filmů, ale i amerických.   Opět se představují dva   "vychcánkové" se svými triky,   kterými chtějí donutit záporáka k přiznání   zlodějiny. Pomáhají i dvě pohledné dcerunky,   které volí i ženské zbraně, pokud za ně   nemusí v posteli zaskočit jeden z hrdinů Slim.   Trapné legrace je až příliš.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama