Cerven
ohodnotit

Příchozí

Arrival

Další název:
Prvý kontakt (SK)
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
117 minut
Premiéra v ČR:
10.11.2016

Komentáře k filmu Příchozí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2017
Héééč, a já jsem taky   viděl budoucnost,   hééééč. Už podle humbuku   kolem tohoto veledíla jsem   tušil velkou krávovinu, a   dopředu jsem si chystal   nižší hodnocení. Nu,   prvních asi třicet minut   jsem si říkal, že za triky   a zvukovou složku tu   dvacítku dám. Ale za ten   dokonale zkopaný konec nedám   ani, ehm, kolečko na sklo. A   nejde jen o ten konec. Děj je   po nějaké době únavný a   táhne se jako žvýkačka.   Ano, mimozemáci vzhledově   příjemně překvapili   nápadem, ale to je vše.   Zbytek filmu plivali kruhy, a   ona velemoudrá paní je za   chvíli pochopila. Vůbec jí   to netrvalo léta, ani   měsíce, možná ani hodiny,   checheche. Inu, nadaná to   čubička bez výrazu, a to   skoro celý film. Tedy pokud   nebečí jak ovce. Oni vůbec   herci toho moc nehráli. Taky   nebylo co. Klidně to mohli   natočit v divadle, protože   exteriéry ve filmu skoro   nejsou. Zbytek je jen digi   kostička, hozená divákovi,   aby se chudák nažral, a   režisér zůstal celý. A co   mne nejvíce iritovalo, když   už se na chvíli něco   "dělo", tak do toho   vpadne flashback s ňuňu   holčičkou, chuděrkou, asi   umírající, nebo dávno   mrtvou, nebo tou co teprve   umře, ovšem jen jestli se   narodí. Kontakt byla taky   blbina, ale toto bylo snad   ještě horší. Tak nezbývá   jen doufat, že to   nedejbóže, nebude mít   pokračování, jak je v   poslední době zvykem.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.11.2016
Výborný film a skvělá Amy   Adams. Bohužel je to ten typ   filmu, který si podruhé už   nevychutnám, když vím o co   se jedná..ale měla jsem   zážitek a to se počítá.   Trochu mi vadilo, že podle   mě dost odflákli tu část,   kdy se začali učit a začali   chápat ten jejich jazyk, ale   to může být jen můj dojem.   Film chápu spíše jako   sci-fi zamyšlení nad   životem a našimi volbami,   nad tokem času a naším   postavením v něm... než   lpění nad detaily   mezinárodní spolupráce a   pod, takže jsem každopádně   byla spokojená. Za mě se   propojila výborná   mnyšlenka(námět), režie a   herecký výkon. Super.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2017
Kontakt s Marsem útočí po   dvaceti letech. Žádný vtip,   hodně inteligence a vědy,   několik rovin příběhu,   herci bez výrazu, speciálně   Amy Adams, Jeremy   "Hawkey" Renner   vědec s brejličkami. Na   sci-fi docela levně   pořízená záležitost a ten   humbuk okolo nechápu.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.11.2016
Setkání třetího druhu s   chobotničkama z druhého   patra. Možná je to   mimořádný film z poslední   doby, ale mě nijak zvlášť   nezaujal.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2017
Příchozí
Tenhle snímek si získal mezi   kritiky docela ohlas, takže   vyrazit si na něj do kina, to   byla prostě povinnost. Vše   to začíná velmi slibně,   kdy vidíme krásnou Amy   Adams, jenž má za sebou   nějaké trauma a teď se   musí navíc vyrovnat i s   příletem mimozemšťanů.   Tady se trochu zastavím,   protože jejich přistání na   Zemi je podle mého tak   úchvatně zpracované, že   kdyby nás někdy měl někdo   navštívit, bude to dozajista   vypadat dost podobně.
Jenže pak přichází   příběh, který se točí   hlavně kolem lingvistiky. Moc   toho o té vědě nevím,   studium cizích jazyků jsem   vždy praktikoval více v   praxi než teoreticky, takže   pro mě celkem nezáživné. A   ani ten děj se moc   nevyvíjel, aspoň ne podle   mého pohledu. Já pořád   čekal na to, až se něco   stane.
Pro milovníky   sci-fi filmů doporučuji, je   to něco, co patří k tomu   lepšímu co uvedla kina v   roce 2016, ale asi nebude moc   lidí, kteří se na to někdy   budou chtít podívat   podruhé. Takže nejlepším   scífkem poslední doby pro   mě i nadále zůstává   "Marťan", kterého   hodně dlouho nic   nepřekoná...
PROCESOR
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Protože sem jednoduchej, mám   i hodnocení filmu   jednoduchý. Vážně nejsem   složitej. Stačí mi se   dobře najíst, vyspat a v   práci odvést dobrý výkon a   na večer trochu tý kultury,   třeba četbu a sem   spokojenej, není na tom nic   složitýho. Sem jednoduchej.   Takže k hodnocení filmu   přistupuju úplně stejně,   bud sem se u něj bavil, nebo   ne. A tady sem se nebavil. I   když si troufám tvrdit, že   sem celek celkem pochopil. Co   mě bavilo, ale víc než   samotný film, bylo číst   zdejší komentáře. Každej   druhej přispěchá s   nelineárním vnímáním   času, s kvantovou fyzikou,   či teorií strun, jako kdyby   po večerech nic jiného   nedělali a jen řešili   tajemství vesmíru. Paradox   zakřivení času a prostoru   si dávají k snídani. A   nesmím zapomenout na všechny   ty rozený jazykovědce, co   louskají jeden slovník za   druhým a tak tu nějak   přirozeně lítají   slovíčka jako   "onomatopoeia" Ok,   já jim to neberu. A protože   sem jednoduchej, nebudu s   ostatními moudře přikyvovat   a donekonečna rozebírat, to   či ono. Bud mě to osloví   hned, nebo ne. Nebudu nad   filmem přemejšlet další   tři týdny...Já tam viděl   dost nelogických věcí, ale   protože sem to vnímal   špatně. Musím k Dílu   přistoupit   nelineárně...Hlavní   poselství filmu, kdo komu   vlastně daroval dárek a zda   jejich návštěva měla smysl   a chování hlavní hrdinky,   to nechám na diskuzi k filmu,   tam je na to čas i prostor,   doufám, že lineární tedy   (cyklický)....
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2017
Velmi zajímavý film.
Konečně někdo předvedl,   jak by mohla probíhat   komunikace s mimozemšťany.   Nebo aspoň teda jedna z   možností, jak by to třeba   vypadalo.
Rozhodně mě   to zaujalo. Podobný film jsem   ještě asi ani neviděl. A   ten konec, nevím no, přišel   mně takový divný - těžko   se to definuje, to musí   posoudit každý sám.
Věřím tomu, že se to   jistě nebude líbit   každému, ovšem myslím si,   že si tento zajímavý film   své fanoušky najde.
Budu jeden z nich :-).
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.11.2016
Určitě pozoruhodné a velmi   působivé, neustále   záhadné, a čím blíž   konci, tím překvapivě víc   na začátku. Ale také nic   nevysvětlující,   nevnucující a nechávající   diváka nadále svému osudu.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.2.2017
PŘÍCHOZÍ
Na Zemi se   objevily záhadné létající   předměty. Podivná   návštěva z vesmíru, která   čeká na reakci obyvatelstva.   Skupina expertů se snaží   navázat komunikaci a zjistit   co návštěvníci   chtějí.

Film   o invazi z vesmíru, která   kupodivu není plná násilí   a válečných scén. Jde jen   o to, jak se s neznámou   civilizací domluvit a   navázat kontakt. Jenže to by   nebyli lidé, aby to celé   nepokazili sami. Místo   spolupráce nastává   hledání záminek a nastává   éra zbrojní pohotovosti.   Lidstvo se dokáže samo   nepohodnout navzájem tak, že   dříve než se podaří   zvládnout komunikaci s   cizinci, rozvine se konflikt   mezi jednotlivými mocnostmi   na Zemi. Ale nakonec přece   jen všechno dobře dopadne.   Sami návštěvníci pomohou   nezvyklými metodami   komunikovat a uklidnit   situaci.

Netradiční snímek s   novým a zajímavým pohledem   na problematiku mimozemské   civilizace a jejich úmyslů s   lidskou rasou. Film je ve své   kategorii ojedinělý,   nabízí mírový pohled na   nečekanou návštěvu z   vesmíru. Nemusí vždy nutně   jít o dobývání území a   podrobování původního   obyvatelstva. Jenže lidstvo   nic jiného ze své historie   nezná a tak v duchu rčení:   “podle sebe soudím tebe“   bude raději bez rozmyslu   útočit jako první. Raději   to pro jistotu zabijeme   dříve, než zjistíme,   jestli je to vůbec   nebezpečné a jestli nám to   nemůže přinést i něco   dobrého.

Film   mne mile překvapil svým   pojetím, dokázal zajímavě   vyplnit místa vědeckého   výzkumu. Určitě jsem se   nenudila, mně se to líbilo a   jsem spokojená. ©
PORTER
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.3.2017
Bohužel nějak mě to   nechytlo,spíš naopak dost   jsem se nudil,učit se jazyk   mimozemšťanů do toha   pořád vzpomínky na   dceru,mě nepřišla jako moc   dobrá podívaná,chvílemi   dost psycho akce nikde   ,mimozemšťani taky nic moc.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2018
║Rozpočet   $47miliónov║Tržby USA   $98,081,635║Tržby   Celosvetovo $186,159,410 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ komorné sci-fi, kde do   polovičky filmu neviete kam   sa chce ubrať a či z toho   nevznikne nakoniec akčný   likvidačný bombastický   blockbaster, ale Denis   Villeneuve vie proste mávať   z očakávaniami diváka a tu   tomu nie je inak, opäť   silné v detailoch, miestami   chodí príjemný mráz po   chrbte, príbeh ktorý treba   vstrebať, nie je to žiadne   pohodičkové   "popcorňové"   sústo, film jednoznačne pre   vážneho diváka /videl v   kine: 90%/
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.7.2017
Vizuální orgie
Arrival jsou vizuálně   nádherný film, se spoustou   dechberoucích záběrů.   Kameru považuji za to   nejlepší co v 2016 bylo   točeno. To jsou obrovské   klady filmu. Na druhé straně   ale 90% filmu krásně   budované napětí, vrcholí   plitkým a až nevhodným   závěrem, celý příběh je   až příliš melancholický a   celkově působí hrozně   dietně. Každý by před   sledováním měl být na to   upozorněn. Celkově mám u   hodnocení podobné smíšené   pocity jako kdysi u Promethea.   Strašně moc věcí je   skvěle, ale právě proto   výše zmíněné drtí do   očí. 75%
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2021
Skvelá sci-fi s ponurou atmosférou...
Skvelá sci-fi, ktorá niekoho   zaujme a niekoho naopak sklame   pomalým tempom a komorným   prostredím.Heptapodi a   komunikácia s pomocou   symbolov bola zaujímavá,   podobne ako ponurá atmosféra   snímku.Amy Adams podala   solídny výkon.Záver bol   možno príliš   prekombinovaný, ale ako   veľký fanúšik sci-fi to   rád odpustím.
Film   jednoznačne doporučujem.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2021
Tento film se mně těžko   hodnotí. Má skvělou ponurou   - zádumčivou atmosféru,   výborný námět. Ale …
Je zde něco, co   vyvolává pocit   nedotaženosti, snaze po   efektu. Příběh vyvolává   řadu otázek, které ovšem   nejsou zodpověděny. Stejně   tak se to týká podprahových   myšlenek hlavní hrdinky –   týkají se minulosti,   týkají se budoucnosti?   Zřejmě obojího. Že   Villeneuve dbá více na   efekty a atmosféru, než na   logické vysvětlení   sdílených událostí jsem si   zvykl, zde podle mého,   potvrdil svoji pověst (i   když co se týká vizuálu,   zde se držel ještě celkem   zkrátka).
Jeden z   kolegů si zde posteskl, že   se nedozvěděl, proč   portugalština zní jinak než   ostatní románské jazyky.   Myslím, že jsme se toho   nedozvěděli mnohem víc …
whack
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2017
Vždy so zatajeným dychom   sledujem vo filmoch prvé   kontakty rôznych   civilizácií, a vždy s   obavami čakám, kedy na   scénu vbehnú blázni, ktorí   zo strachu z neznámeho   začnú všetko likvidovať,   namiesto toho, aby   spoznávali. To bola tá   časť filmu, ktorá sa mi   páčila. Akú rolu presne tam   hrala Louisenina dcéra,   Sapirova-Whorfova hypotéza,   nelinearita času, a akú to   všetko malo súvislosť s   návštevou mimozemšťanov?   Kde je tá senzačne extrémne   emocionálne humanisticky   nabitá pointa?? Bola tak   hlboko skrytá, že ju   vyčmuchá iba osvietenec a   Eric Heisserer? Keď si   zadáte do Googlu napríklad   „Explaining the Arrival“,   zistíte, že každý vidí v   tomto filme niečo úplne   iné. Je tam aspoň 30   rozličných vysvetlení. Nie,   ja som imúnny voči filmom,   ktorých pointou sú   otázniky, alebo psychické   vydieranie.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2017
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou pointou jako   třeba v případě sci-fi   Dvanáct opic.Snímek je sice   o mimozemšťanech,ale hlavní   motiv je především o   chápání komunikace mezi   lidmi,o chápání času jako   o (ne)důležitém   prostředku.Všechny efekty   jen doplňují kulisu   neobyčejného   příběhu.Pokuď chcete mít   ve všem jasno,chcete být   vedeni za ručičku časovou   osou a primitivním dějem s   důrazem na akce a   výbuchy,skočte po Bayovi   nebo po Emmerichovi.Pak se   vám nestane,že budete mít   totální guláš ve všem   jako příspěvek pode mnou.
RwlBem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2016
Po delší době
konečně sci-fi o emzácích,   kteří nechtějí naše   rozporuplné lidstvo   prvoplánově vyhladit a na   které stejně nakonec   nezničitelní lidičkové   ehm, vyzrají. Je příjemné   nechat se pohltit atmosférou   filmu, ale nesmí se nad ním   začít přemýšlet - jinak   by člověk třeba mohl dojít   k poznání proč Číňani   chtěli udělat to, co film   naznačuje, a leckteré   další ne zrovna   uklidňující souvislosti,   jež (jak pevně věřím)   zůstanou skryté pod   příjemně vykresleným   příběhem na ose Emzáci -   lingvistika - hrátky s časem   - ohrožení lidstva -   lovestory.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.12.2016
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní vystřízlivění,   říkám si. Ale co, necháme   chvíli pocitový dojezd. Den   po a pořád nic. Asi už to   nepřijde Po Počátku další   rádoby sofistikovaná sci-fi,   která ale z mého pohledu   prostě chybí závěr.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2019
Klasický sci fi příběh bez   vraždících mutantů,   mezigalaktických bitev a   děsivých nákaz. Asi proto   to pro běžného konzumenta   akčňáků není. Jde prostě   o pokus o první kontakt a   snaha příchozích pochopit   složitou lidskou společnost.   Nicméně těch prolínaček s   budoucí/minulou/živou/mrtvou   /nenarozenou dcerou bylo na   mě moc. Hlavní hrdinka   skutečně moc široký   herecký rejstřík nemá.
wena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.2.2021
Když pominu důvod přistaní   chapadlatejch potvor tak   stejně je těžké něco na   tom filmu najít snad až na   temnou atmosféru. Nudné   tlachání bez akce   nezachrání ani herecké   obsazení.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2017
Nemám rád filmy, které   lákají obrovskými trailery   a poté minutu po minutě   vypraví něco, co je jaksi   záhadné, co připravuje   diváka na něco epického,   ale ... on žádný boom   nepřijde. Naopak ocením   filmy, které dokáží   připoutat k židli a chytrým   způsobem přednáší cosi   zajímavého, poutavého a to   přitažlivým způsobem.   "Příchozí" se   řadí do obou kolonek,   osobně se lehce přikláním   k té pozitivní frakci, ale   při návštěvě kina jsem   čekal opravdu něco úplně   jiného. Zvláštní film,   který vybočuje ze zarytých   šlépějí a vypráví si   příběh o Alienech po svém.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2017
Musím říct, že nejsem   úplný fanoušek sci-fi, ale   tenhle film mě zaujal. Nejen   obsazením, jako Amy Adams,   Jeremy Renner a Forest   Whitaker, ale i moderně   zpracovaným námětem. Téma   invaze mimozemšťanů by se   zdálo otřepané, nicméně   tím, jaké má tento snímek   poslání a jak to   scénárista Eric Heisserer   zpracoval podle povídky Story   of Your Life z roku 1998 od   Teda Chianga, pozvedl   rozhodně žánr sci-fi o   level výš. Po dlouhé době   opravdu vědecko-fantastický   film s mozkem, jak napsala   Mirka Spáčilová.
kockak1
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.8.2017
Asi půjdu proti proudu, ale   mě to nebavilo. Depresivní   začátek, utahané   pokračování, podivná   atmosféra celého filmu,   počítačové obludy, dunivé   zvuky, šeď, prázdnota,   nuda. Herecké obsazení v   čele s bezbarvou Amy Adams   také bída. Ještě, že jsem   na to nešla do kina, to bych   pak asi musela na panáka.
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2017
Příchohí je opravdu hodně   zajímavě natočený film. Od   tohoto režiséra jsem viděl   zatím filmy dva a jeden mě   bavil hodně, druhý jsem ani   nedokoukal. Tenhle mi svou   (ne)rychlostí připomínal   Sicaria, kterého jsem právě   nedokoukal, ale bavil mě jako   tomu bylo u Zmizení.   Zajímavě podané,   neotřelé, velmi   originální. Jen mi z   nějakého důvodu ten konec   přišel takovej trochu   lacinej. Nevím ani proč, ale   je to tak. Rozhodně na něj   ale někdy kouknu znovu.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2019
Zajímavé pojetí   mimozemšťanů. Ze začátku   mě ten film dost nudil a   čekala jsem jen, jak se s   nimi nakonec dorozumí. Na   konci, když jsem to celé   pochopila, tak mi došlo, že   to popohnat nešlo. Vlastně   mám pocit, že vám celý   film dojde až na konci. Na   tom konci se mi chtělo i   brečet. Myslím, že tenhle   film pochopit vyžaduje mnohem   víc. Je to v podstatě   zamyšlení nad tím, co   lidstvu pomůže ve vývoji a   co mu chybí k dosažení   vyššího "levlu".
Didinka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2017
Střihač si snad šel   vždycky zakouřit, než   použil znovu nůžky.   Scénárista zase měl asi   vnitřní rozpor, jaký žánr   to vlastně píše a rozhodně   chtěl, abychom to taky   pocítili. Režisér se nechal   unést svým sebestředným   viděním světa. Producent   řekl: Ale jó, jestli chcete   delší stopáž, přidáme   víc dlouhých pohledů a   ubereme trochu raket. A jestli   někteří lidi budou   naštvaní, až to uvidí?   Nevadí, lístek už   zaplatili.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Mrzí ma to, obzvlášť ako   Villeneuveho obdivovateľa,   ale Arrival v mojich očiach   zadrhává v rozprávačskom   prepojení oných dvoch   príbehových liniek. Linka   životnej melodrámy Louise je   silná a film sa v nej opiera   o zmyslupnejšiu a hlavne   hmatatelnejšie vyjadrenú   filozofickú myšlienku než   všetky sci-fi za posledné   roky (vrátanie rovnako   komornej Gravitácie či   samoúčelne nabubřelého   Nolanovsho spektáklu bez   mozgu). Táto linka sa nedá   absolvovať so suchým okom.   Ale jej spolupráca s   vedecko-thrillerovou linkou   komunikácie s   mimozemšťanmi, ktorej   cieľom je stimulovať   divákovu zvedavosť, v   poslednej tretine zadrháva. A   nie iba zbytočnými a   rušivými odbočkami ako   útok skupinky vzbúrených   vojakov na mimozemskú loď,   ale celkovo prelínaním   rozprávačských plánov,   ktoré majú do seba perfektne   zapadať a vo finále diváka   knokautovať nejakou pointou.   Pri prvom zhliadnutí mi   pointa nepripadala nijak   odzbrojujúca, pri druhom som   si paradoxne lepšie vychutnal   Louisine videnia, vediac   vďaka znalosti pointy, čo   znamenajú. Ani jedno   zhliadnutie mi ale neprisnielo   emocionalne-intelektuálnu   extázu, ktorú to popisuje   väčšina kolegov a ktorú by   som, po pravde, chcel tak moc   zažiť. Soundtrack a   atmosféra neskutočné, Amy   Adams fantastická.
Paparazzi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2017
Tak to má vypadat...
Perfektně natočená iluze o   tom, že naše žabomyší   pře mezi národy žijícími   na jedné maličké zemičce   při globální nabídce   posunout se na miliardy   světelných let kupředu jako   lidstvo, může zmizet v   jediné vteřině nepochopení   a nechuti komunikovat   společně.
Film,   který je přesně tím čím   se prezentuje....
Proto   bude mít "trojky",   ale přes sedmdesát procent   :-)
Přišel jsem,   viděl jsem a říkám ....jo!
naineko
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2017
Zlatý Kontakt
Fakt nevím. Zařazení   některých míst jsem   nepochopil, resp. nejsem   schopný strávit zvolený   způsob části vyprávění -   pochvalnou rychlosmyčku na   Louise. Mysteriózni i sci-fi   i drama to bylo. Ovšem víc   to bylo patetické a   klišovité (a tím pádem i   kašovité). A to, co mě   zajímalo nejvíc (proč zní   portugalština jinak než   ostatní románské jazyky),   jsem se nakonec   nedozvěděl.
Zlatý   Kontakt.
Svarcneger
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2019
Zajimavej namet, ovsem jaksi slabsi konec, takovy nedotazeny
Jako super napad, motiv,   herecky vykon hlavni postavy.   Myslenka je vsak tak trochu   nedotazena, je to skoda. Film   ma navic hlucha mista. Ale i   tak se na to dalo divat, v   pohode. Ma to myslenku...
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 8.8.2018
Inteligentný a motivujúci k   premýšľaniu. D. Villeneuve   (inšpirovaný nedávnymi   sci-fi filmami od skvelých   režisérov) dokazuje, že aj   v roku 2016 sa dá natočiť   veľmi dobré sci-fi bez   „akýchkoľvek zbraní“ a   akcií. A. Adams (opäť)   vynikajúca a J. Rennre v   úlohe „asistenta“   bezchybný. Hudba taktiež   výborná. PS.: Pokračovanie   Blade Runnera je v dobrých   rukách. Osobné hodnotenie:   86%
ph33
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.3.2017
No nevím ,je fakt že děj je   fajn ,a záminka proč   přiletěly supr ! ale jinak   mi to přijde hrozně utahane   nic moc akce tudis efekty ,no   něco by se našlo ! čekal   jsem o mnohem více ! Stačí   jednou vidět ! Na 5/10 mi to   přijde akorát hlavně za   nápad proč tu jsou ! ( ufo   ).
Battisti
Hodnocení:
Přidáno: 28.3.2017
Příchozí
Naprosto zbytečný film.   Ještě, že existují daleko   lepší filmy tohoto typu.   Hlavní herečka se tam také   vůbec nepředřela a v její   roli si živě dokážu   představit i Věru   Křesadlovou. Pro mě utopie   celkově. A závěr filmu lze   komentovat pouze slovy,   těžce laciný.
Morf8522
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2017
Jsem spokojený
Tenhle film Vás donutí   přemýšlet a nejméně   polovinu strávíte tím, že   se snažíte rozluštit co   vlastně ti "příchozí   " chtějí
Opravdu   velmi zajímavý film kde   nejde jen o nějaké   přestřelky s ufony ale   představuje je jako   inteligentní tvory a nás   jako pouhá zvířata co   chtějí za každou cenu   válčit
Stojí   rozhodně za shlédnutí :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih94839minih94839Jedlíci aneb Sto kilo lásky (2013) 
Jedlíci aneb Sto kilo lásky n
minih151485minih151485Alita: Bojový Anděl (2019) 
Alita: Battle Angel n
minih144393minih144393Bite (2015) 
Bite n
minih24772minih24772Uloupená hranice (1947) 
Uloupená hranice n
minih6506minih6506Do nitra Planety opic (1969) 
Beneath the Planet of the Apes n
minih24773minih24773Únos (1952) 
Únos n
minih18565minih18565Sedm hladových (1988) 
Sedm hladových n
minih24475minih24475Zde jsou lvi (1958) 
Zde jsou lvi n
minih34303minih34303Borůvkový vrch (2002) [TV film] 
Borůvkový vrch n
minih120984minih120984Hunger Games: Síla Vzdoru 2. část (2015) 
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

15:00 - 16:10

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Krásné země z výšky

15:15 - 16:10

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:30

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kolo zázraků (Wonder Wheel)

Kolo zázraků
Wonder Wheel

 Pacific Title Digital

Pacific Title Digital

Grzegorz Jonkajtys

Jonkajtys Grzegorz

Eva Pavlíková

Pavlíková Eva

Šmankote, babičko, čaruj!

Šmankote, babičko, čaruj!
Šmankote, babičko, čaruj!

Jaroslav Košťál

Košťál Jaroslav

Vladimír Skórka

Skórka Vladimír

Martin Drozdík

Drozdík Martin

Patrick Jarvis

Jarvis Patrick

Timothy Oakley

Oakley Timothy

Naposled navštívené:
Kolo zázraků (Wonder Wheel)

Kolo zázraků
Wonder Wheel

 Pacific Title Digital

Pacific Title Digital

Grzegorz Jonkajtys

Jonkajtys Grzegorz

Eva Pavlíková

Pavlíková Eva

Šmankote, babičko, čaruj!

Šmankote, babičko, čaruj!
Šmankote, babičko, čaruj!

Jaroslav Košťál

Košťál Jaroslav

Vladimír Skórka

Skórka Vladimír

Martin Drozdík

Drozdík Martin

Patrick Jarvis

Jarvis Patrick

Timothy Oakley

Oakley Timothy