Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Princezna

 
Spoutaná se probudí v hradní věži a neví jak se tam vlastně dostala. A když si princezna (Joey King vzpomene, že odmítla svého nastávajícího prince Julia (Dominic Cooper) a ten jí tam za trest zavřel, moc času jí nezbývá, protože do komnaty vtrhnou žoldáci, kteří ji mají dopravit k odložené svatbě. Vzít si psychopatického prince, kterému jde jen o zisk království nebo se pokusit zachránit království?

Autor: Frolíček
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2022
Tenhle film musíte brát prostě s rezervou, buď   sedne nebo né, škoda, že nebylo hustší GORE a   více černého humoru, jnak se jedná o zábavnou   jednohubku, kdy mladá princeznička, nechce   plánovaného ženicha a probojovává se s   uvěznění. Něco podobného tu déle myslím   nebylo tak těch 60% by to mohlo hodit.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.7.2022
Po příběhu Popelky s Camilou Cabello další   snímek o tom, že holka dokáže všechno, jen   když bude trochu chtít. A tady i za podpory   meče, krve a kopanců.
Je třeba to brát jako   pohádku, i když to má eRkový rating, takže   nevím, pro koho je to vlastně určeno. Možná   jako náborový titul do judistického oddílu. V   pokročilejším věku.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama