Cerven
ohodnotit

Případ hodného vedoucího [TV hra]

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
66 minut
„Detektivní zápletka z prostředí autoservisu.“

Obsah filmu Případ hodného vedoucího

 
Detektivní retro sonda do spletitých vztahů a fint socialistického autoservisu. Záhadná smrt jednoho z mechaniků spustí vyšetřování, v němž vyplouvají na povrch charaktery jednotlivých protagonistů.

Při vyšetřování vraždy v autoservisu se přijde na množství podvodů, z kterých vychází najevo, že vedoucí, aby se ukázal před podřízenými hodným, dopouští se těch nejhorších finančních machinací.

Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Oficiální stránka:
www.ceskatelevize.cz/p...
 
 
Distributor v ČR:
Československá televize, Česká televize
 
 
Typ:
[TV hra]
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Případ hodného vedoucího >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

topipig
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2019
Televizní studio Brno uvádí....ač jako   Brňák, musím říci, že inscenace a povídky,   na kterých se podílela brněnská televize   většinou patří ke slabším kouskům, i když   režisér Vanýsek je podepsán též pod   kvalitnějšími snímky. Zpravidla i herecké   obsazení a výkony jsou velký podprůměr a to   samé také platí o Případu hodného   vedoucího. Hodného vedoucího, který se zaplete   do podvodů a machinací v podniku, kterému   šéfuje a posléze si odsedí rok v krimu, hraje   Ivo Kubečka, který je ve své roli prkenný až   hrůza. To samé platí o většině   účinkujících, vyjma snad jen Dagmar   Veškrnové. Nejkvalitnější na celém filmu tak   zůstává hudba Pavla Blatného.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.8.2019
Vydařená kriminálka z televizního studia ČT   Brno, přední herci brněnských divadel si   nezaslouží jednoduché odsouzení z amatérismu.   Zápletka není opravdu nijak originální, z   dnešního pohledu typický námět z doby   reálného socíku, kdy platilo, že všechno   patří všem. Takže lidový zákon: Kdo nekrade,   okrádá rodinu. I zde se to projeví, pracovní   vztahy v autoservisu dobře rozpracovány, závěr   TV filmu poněkud slabší. Na kamarádství si v   jobu nelze hrát, vždy na to doplatí vždy jen   ten jeden.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Příšerní herci. Asi nedostali zaplaceno,   protože jen papouškovali text a o bylo vše. K   ostatnímu se netřeba vyjadřovat, šlo skoro o   inscenaci. Zápletka banální, za rozuzlení by   se styděl žák třetí třídy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Případ hodného vedoucího (1977) [TV hra]Případ hodného vedoucího (1977) [TV hra]Případ hodného vedoucího (1977) [TV hra]Případ hodného vedoucího (1977) [TV hra]
Reklama