Cerven
ohodnotit

Psí život

Fluke

Další název:
Klika
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
96 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Psí život
Hlavním hrdinou filmu je Thomas Johnson (Matthew Modine), který jednoho dne zahyne tragicky při autonehodě. Celý život jenom pracoval, neměl čas na svou rodinu vč. malého synka Briana (Max Pomeranc). Nyní se do nového života dostává jako roztomilé štěně, pojmenované Fluke (Klika). Je odchycen veterinární hlídkou a umístěn do psího útulku, kde mu hrozí smrt. Z útulku se mu podaří utéct a ke svému štěstí narazí na starého zkušeného psa Rumba (hlas S.L.Jackson), který ho pomalu zasvěcuje do nelehkého psího života. V noci se mu ve snech vybavují útržky z jeho lidského života a tak začíná tušit, že to s jeho smrtí nebylo jen tak. Zatouží být znovu se svou ženou Carol (Nancy Travisová) a se synem, trochu jim nahradit vše, co jako člověk zanedbal. Rozloučí se proto s Rumbem a vydává se na dlouhou cestu. Když po velkém strádání dorazí konečně k domu své rodiny, vidí Carol ve společnosti svého bývalého přítele a spolumajitele firmy Jeffa Newmana (Eric Stolz), který se jí nepokrytě dvoří. Postupně vypátrá, že Jeff nastražil autonehodu, aby se zbavil nepohodlného společníka a soka, a měl tak volnou cestu k jeho majetku.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Psí život
Opuštěné štěňátko se během dospívání snaží najít svou původní rodinu. Cestou potkává nové přátele i nepřátele a díky pouličnímu psovi jménem Rambo poznává příjemnosti, ale také těžkosti a nástrahy života. Jeho největší dobrodružství však teprve začíná…

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Psí život
Thomas se zabil v autě. Jeho duše však pozemskou pouť neskončila, neboť se převtělila do právě narozeného štěněte. Flukea čeká v životě spousta dobrodružství i nelehké pitování do svého původního domova.

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Malcolm Jamieson

Jamieson Malcolm

Dušan Kukal

Kukal Dušan

Ian Hart

Hart Ian

Ward Bond

Bond Ward

Monica Heisey

Heisey Monica

Naposled navštívené:
Malcolm Jamieson

Jamieson Malcolm

Dušan Kukal

Kukal Dušan

Ian Hart

Hart Ian

Ward Bond

Bond Ward

Monica Heisey

Heisey Monica