Cerven
ohodnotit

Půlnoční jízda

Midnight Ride

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
93 minut
„Policejní důstojník pronásleduje nebezpečného psychopata, který mu unesl ženu“

Obsah filmu Půlnoční jízda

 
Z psychiatrické léčebny doktora Hardyho (Robert Mitchum) uteče nebezpečný psychopat Justin (Mark Hammill). Ve stejnou chvíli se pokouší mladá Lara (Savina Gersak) odejít od svého manžela, policejního důstojníka Lawsona (Michael Dudikoff). Cesty Lary a Justina se protnou a Lara se rozhodne utéct právě s Justinem. Velmi brzy však odhalí Justinovu pravou tvář. Jediný, kdo ji z celé bezvýchodné situace může pomoci, je její manžel Lawson.

Autor: videofil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

ergotoxin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.7.2015
Akční film svými klišé zcela typický pro   éru svého vzniku - auta vybuchují snad i ze   škřábnutí laku na kapotě, zbraně   nepotřebují nabíjet, a hlavní   "hrdinka" je v sexistickém duchu   vlastně jen takovou bezmocnou trofejí, kterou si   musí hlavní hrdina vydobýt zpátky. Na druhou   stranu, scény na dálnici a hustá, namodralá   mlha přivádějí zpět hřejivé vzpomínky na   Terminátora 2, a syrová akce potěší nejednoho   fanouška béčkových filmů. Skutečnou   unikátností tohoto filmu je ovšem šílený (a   šíleně přehrávající) Mark Hamilton, z   kterého jde skutečně mráz po zádech.
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.9.2012
Počátek devadesátých let byl takovou módou   mešuge filmů. Jeden z hrdinů byl magor a   vraždil další interprety příběhu. Takovým   příkladem může být i film Spolubydlící.   Tento půlnoční, celý děj se vskutku   odehrává v noci a většinou je kulové vidět,   je natáčen v poměrně jednoduchých kulisách.   Osobně proti Dudikoffovi nic nemám, ale v čem   hraje, to zpravidla stojí za starou bačkoru.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2012
Akční, napínavé a zábavné. Nedávno   odvysílaný film na Nova Cinema mě pobavil.   Honičky, občas nějaké vraždy s šílencem, co   to nemá v hlavě v pořádku. Finální scéna ve   výtahu dost děsivá.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama