Cerven
ohodnotit

Putování s domácími zvířaty

Putěšestvije s domašnimi životnymi

Další název:
Путешествие с домашними животными
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
97 minut

Obsah filmu Putování s domácími zvířaty

 
Natálie vyrostla v dětském domově, odkud ji hned v 16 letech provdali. 19 roků života pak strávila na malé, zapadlé železniční zastávce po boku nemilovaného a brutálního muže, až ji ze smutného a stereotypního života vysvobodila náhlá manželova smrt. Najednou je všechno jinak, musí se naučit sama rozhodovat i jednat, což je pro ni těžké, neboť byla celý život zvyklá poslouchat cizí příkazy. A její jediní dva přátelé - pes a kozička - jí v tom poradit nemůžou. Až teprve setkání s řidičem náklaďáku Sergejem vyburcuje Natálii z letargie a ukáže jí cestu za láskou a štěstím.

Autor: green-tea
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.1.2012
Starý drážní domek, ztrácející se v   bezútěšně rozsáhlé ruské krajině,   těžkotonážní dunící ruské vlaky a ruská   žena, probouzející se do nového života...   Film je plný ruské lyriky i nostalgie, bohužel   však i typicky ruské rozvláčnosti děje.   Zajímavý, i když místy až nepochopitelný   pohled na syrový život současného Ruska.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Putování s domácími zvířaty (2007)Putování s domácími zvířaty (2007)Putování s domácími zvířaty (2007)Putování s domácími zvířaty (2007)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ewa Kaim

Kaim Ewa

Naposled navštívené:
Ewa Kaim

Kaim Ewa