Diskuze k filmu Pyšná princezna
pasa

Napsat uživateli zprávu
8.5.2023
Pysna princezna
Pokud nekdo ma kolorizovanou verzi teto pohadky mohl by ji prodat nektere z tv stanic a at ji vysilaji cernobila muze byt trezorova me by se barevna libila mnohem vice a rozhodne nesouhlaim ze barva v te dobe stala za prd teba pohadka byl jednou jeden kral je barevna a rozhodne cubec neni spatna naopak si ji neumim predstavit cernobilou
Bochen

Napsat uživateli zprávu
2.1.2014
Barevně ano
Barevně byla jedenrát vysílána, to je pravda, lidí co jí vidělo a vzpomíná si, tak existuje více. Nyní se bude tato pohádka digitalizovat a colorovat viz. http://www.mediadeskcz.eu/uploaded/navrh_koncepce_digitaliza ce_ceskych_filmovych_del.pdf
Tam je to napsáno a uvedeno.
Sháním tuto pohádku barevně a nikdo ji zatím nemá. Vím, že tehdy při vysílání hlasatel rovnou sdělil že je to jen pro jednou a tehdy . . .. .. .
Snílek

Napsat uživateli zprávu
1.3.2011
pohádka v barvě
Dobrý den, musím Vám říct, že Vaše paní má pravdu, tato pohádka byla jednou jedinkrát vysílaná barevně. Bohužel nemohu říct v jakém roce to bylo, byla jsem ještě malá, ale pamatuji si ji v barvě. Je sice pravda, že to bylo něco jiného. Kdybych si měla vybrat mezi barevnou a černobílou, tak by vyhrála černobílá. Barvy to této pohádky nepatří. Ale jak jsem již napsala, pohádka byla i barevně ..... jen jednou.
tomsam

Napsat uživateli zprávu
12.12.2010
Pyšná v barvě
Pravidelně rok co rok kolem Vánoc se s mojí ženou dohadujeme, zda někdy mohla vidět tento film v barvě. Kdysi jsem někde četl, že původně se mělo točit na barevný film, ale náklady by byly vysoké a tak z důvodů šetření se točilo černobíle. To ale mou ženu nepřesvědčilo a stále trvá na svém. Není možné, že se někdo někdy pokusil černobílou verzi dodatečně vybarvit ??
Přidat příspěvek do diskuze