Cerven
ohodnotit

Return of Godzilla

Gojira

Žánr:
Země:
Rok:
1984
Délka:
82 minut

Obsah filmu Return of Godzilla

 
Japonská rybářská loď se v bouři snaží dostat k pobřeží. Ocitne se poblíž neobydleného ostrova, odkud na ně zaútočí obrovské monstrum. Pár dní poté nalezne zničenou loď reportér Goro Maki (K. Tanaka);všichni jsou mrtví, přežil jen mladík Hiroshi Okumura (Sh. Takuma), ale je těžce zraněný. Zaútočí na ně obří mořská veš, ale zabijí ji.

V Tokiu Okumura z obrázků pozná, že viděl Godzillu. Aby zabránili panice, drží věc v tajnosti, ale Godzilla zničí sovětskou ponorku. Rusové však podezřívají Američany, a diplomatická krize je na spadnutí. Japonsko přizná, že to byla Godzilla, a premiér Mitamura (K. Kobayashi) se setká s ruským a americkým...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.5.2010
V podstate sa jedna o celkom zaujímavé remake   filmu "GODZILLA". Tak povediac tento   film som videl po dlhšej dobe, a tá hráčka čo   stvárnila gozillu na mňa dosť zapôsobila   smiešnym dojmom. Hneď na prvý pohľad bolo   vidieť jej spomalené pohyby a reakcie. Pôsobila   neprirodzeným dojmom. Ale však niet sa ani čomu   čudovať, v dnešnej dobe sa už nakrúcajú   úplne iné filmy, všetko ide hlavne cez   počítač. V tej dobe keď bol tento film   nakrútený, určite že nebol na zahodenie.
Elementik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Godzilla se vrací. Sice to není už ta původní   Godzilla,ale je to začátek nové   "série".


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Gojira: Fainaru uôzu (2004)

 Gojira: Fainaru uôzu (2004)
Gojira: Fainaru uôzu n
 
Žánr: fantasy / sci-fi / dobrodružný / akční
Země: Japonsko / Austrálie / Spojené státy americké / Čína
Režie: Rjúhei Kitamura

(pokračování)

Reklama