Cerven
ohodnotit

Richard Jewell

Další název:
Bomba na olympiáde (SK)
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
129 minut
Premiéra v ČR:
16.1.2020

Komentáře k filmu Richard Jewell

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2021
Nezbývá než složit hold   téměř devadesátiletému   režisérovi Clintu   Eastwoodovi za další   povedený film. Je   obdivuhodný, nedávno jsem ho   viděl jako herce v   "Pašerákovi" (2018   - i režie) a i ve své   fyzické podobě je stále ve   výborné kondici. Vlastní   příběh nemá jediný   nezáživný okamžik. Od   představení Richarda jako   trochu naivního ale o to   více agilního člena   ochranky, až po jeho souboj s   FBI. Divák se těžko zbaví   dojmu, že je poněkud   prostoduchý, zvláště při   výpovědích a komunikaci s   novináři. Nebýt jeho   advokáta, ve skvělém   podání Sama Rockwella,   těžko by z osidel obvinění   vyvázl. Rok 1996 není tak   vzdálený a tak mě zaujaly i   metody pátrání a   dokazování činu ze strany   FBI, které nejsou ani zdaleka   legální. Nakonec zůstane   jen uspokojení nad tím, že   jedinec dokázal nevinu proti   vládě a neseriózním   médiím.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2021
Opět Clint nezklamal skvělá   režie,skvělé herecké   výkony co dodat,chtěl jenom   pomoct jeden odstrkovanej   tlouštík a média a blbečci   z FBI mu udělali ze života   peklo,nej scéna když jim to   u výslechu nandal a řekl jim   a máte na mě vůbec něco a   zůstali ty blbečci z FBI z   hubama do kořán skvělá   podívaná klobouk dolů   Clinte.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rick Jacobson

Jacobson Rick

Scott Folan

Folan Scott

Kate Alden

Alden Kate

11/9 (9/11)

11/9
9/11

Naposled navštívené:
Rick Jacobson

Jacobson Rick

Scott Folan

Folan Scott

Kate Alden

Alden Kate

11/9 (9/11)

11/9
9/11