Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Rocky Mountain

 
Rocky Mountain je známá jako hora duchů a přesně sem vyslal v roce 1865 generál R. E. Lee malou skupinu konfederačních vojáků. Lee bojoval o přežití jižní konfederace a tato malá skupina měla za cíl najít muže jménem Cole Smith, jehož vazby na rebely v Kalifornii, mohly pomoci postavit menší armádu, která by zvrátila válku Severu proti Jihu. Plány skupiny však naruší indiáni, kteří přepadnou dostavník, z jehož trosek kapitán Lafe (Errol Flynn) zachrání krásnou pasažérku Johannu Carter (Patrice Wymore). Budou pro kapitánův oddíl větším problémem indiáni v okolí nebo poručík Rickey (Scott Forbes), snoubenec Johanny a zároveň voják nepřátelské...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.11.2012
Western, ve které se více diskutuje a žádnému   zúčastněnému se nechce dospět ke katarzi.   Nicméně, když k tomu dojde, zvláště k   drasticky rychlé jízdě na koních, je akce   velmi dramatická a tak rychlá, že divákovi   nějakou chvíli trvá, než si uvědomí, že je   vlastně konec.
A pro tentokrát neskončila   sličná blondýna v náručí Errola Flynna, i   když jí k tomu moc nechybělo, takže poster k   filmu je zavádějící.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Rocky Mountain (1950)Rocky Mountain (1950)Rocky Mountain (1950)Rocky Mountain (1950)
Reklama