Cerven
ohodnotit

Rodinné vinařství

Premiers crus

Další název:
First Growth
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
97 minut

Obsah filmu Rodinné vinařství

 
Uznávaný pařížský kritik vín Charlie Maréchal je nucen převzít vinici, kterou jeho rodina vlastní už dvě stě let. Nyní se však ocitla nebezpečně blízko bankrotu, neboť otec ztratil veškerý zájem o pěstování vína.

Už od Francouzské revoluce vlastní rodina Maréchalových ty nejúspěšnější vinice v Burgundsku. V poslední době si však na sebe vinice nedokáže vydělat, neboť jejího současného majitele Françoise Maréchala výroba vína už ani trochu nezajímá. Jeho syn Charles před několika lety opustil rodný kraj, aby se stal úspěšným kritikem vín v Paříži. Protože však jeho otci nyní hrozí bankrot, Charles se vrací do Burgundska,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Rodinné vinařství >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2017
Milý film, od počátku bude asi málokdo   pochybovat o tom, že se charismatický Gérard   Lanvin, ten šedivý vous mu sluší, se svým   synem nakonec dočká úspěchu. Mladý Maréchal   zvolí starou metodu výroby vína, což otec   zrovna neschvaluje, ale myslí si svoje. Příběh   je spíš pohádka s dobrým koncem, ale určitě   nebude nudit nikoho, kdo má rád víno. Já   strávil jednu dovolenou v Beaune, vinařském   středisku Coté d´Or v burgundském kraji, a   navštívil každý den nějaký sklípek. Pokud   by tam někoho cesta zavedla, navštivte Hospices   de Beaune z patnáctého století, kde se točilo   hodně francouzských historických filmů. Stojí   to za to.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Rodinné vinařství (2015)Rodinné vinařství (2015)Rodinné vinařství (2015)Rodinné vinařství (2015)
Reklama