Cerven
ohodnotit

Rosita

Další název:
Lillebror
Země:
Rok:
2015
Délka:
90 minut

Obsah filmu Rosita

 
Když si dánský vdovec nechá z Filipín poslat "zásilkovou nevěstu", s níž se chce zasnoubit, jeho syn je do celé záležitosti zatažen jako překladatel. Otec tak nechtěně vytvoří milostný trojúhelník, který by mohl celou rodinu rozvrátit.

Johannes žije společně se svým otcem Ulrikem, vdovcem ve středním věku, v rybářském městečku v severní části Dánska. Vedou poklidný život ovládaný rutinou, v němž si každý hledí své práce na odlišných pozicích v odvětví rybolovu. Ulrik postrádá lásku a něhu ženy, a proto zařídí mladé krásné Filipínce Rositě pobyt v Dánsku - stejně jako to před ním udělala řada dalších mužů z města. Johannes je do celé...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
dánská
 
 
Zvuk:
5.1
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Rosita >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2016
Rositu bych přirovnal třeba k Odděleným   světům.Prostě klasické dánské drama,kde   vlastně jakoby koukáte imaginárním sousedům   do talíře,kde se řeší nějaký rodinný   příběh.A jak je u dánských snímků   běžné,naprosto krásné civilní herectví   každého,příběh ihned vtáhne do děje   inteligentním zpracováním,dialogy a občasným   odlehčeným humorem ve vypjatých   situacích.Rosita není žádné nezapomenutelné   filmařské veledílo,ale prostě jen můj šálek   kávy na 90 minut.A musím,bohužel,   zopakovat,proč u českých dramat cítím   vždycky nádech hereckého přehrávání a   vyumělkovanosti v některých pasážích?U   Dánů tohle prostě neregistruji.Nemohu si   pomoct.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Rosita (2015)Rosita (2015)Rosita (2015)Rosita (2015)
Reklama