Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Royal Flash

 
Titul kostýmní komedie Richarda Lestera sice upomíná na karetní obrat, zde je však zároveň narážkou na jméno hlavního hrdiny kapitána Harryho Flashmana, který prožívá dobrodružství jako vystřižené z galantního či pitoreskního románu. Sebevědomý Brit, typický dobový hejsek, padne do osidel tanečnice a kurtizány Loly Montezové a později i Otto von Bismarcka. Kromě jiného je nucen vystupovat i jako dvojník v novomanželské roli. S notnou pomocí Štěstěny přežije vše bez úhony. Musí ovšem tu atam projevit také špetku srdnatosti, která mu však jinak schází. Známý tvůrce filmů s Beatles a Dumasových Tří muškětýrů zůstal i v tomto snímku věrný své...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Royal Flash >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

meli4444
Hodnocení:
Přidáno: 24.6.2015
Hvězdně obsazená komedie od režiséra tří   mušketýrů Richarda Lestera. Ve filmu se mihnou   známé herecké tváře- Malcolm McDowell, Oliver   Reed, Alan Bates, Florinda Bolkan, Brit Ekland...   přehlídka hvězd a vtípků podobně jako v   mušketýrech. Příjemná komedie s trochou   satiry a reálnými lokacemi.
První film od R.   Lestera který jsem viděla v pubertálním věku   a stačilo mi to abych se stala fanouškem Reeda a   McDowella.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Podařená komedie o vlastenectví ve Velké   Británii v podání Dowella. Málo hraná a   málem zapomenutá, která stojí za koukání.
limjoe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2008
Tento film mám bohužel pouze na VHS a nemůžu   ho sehnat na DVD a nejspíš ho už asi neseženu   v lepší kvalitě. Malcolm McDowellsi zde zahrál   komedii a velice, z mého hlediska povedenou - je   to herec.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Royal Flash (1975)Royal Flash (1975)Royal Flash (1975)Royal Flash (1975)
Reklama