Cerven
ohodnotit

Rozum, cit a sněhuláci [TV film]

Sense, Sensibility & Snowmen

Další název:
Sinn, Sinnlichkeit und ein Schneemann
Žánr:
Země:
Rok:
2019
Délka:
83 minut

Obsah filmu Rozum, cit a sněhuláci

 
Ella Dashwoodová (Erin Krakowová) a její sestra Marianne (Kimberley Sustadová) jsou dvě nadšené organizátorky vánočních večírků. Když se jejich novým klientem stane společnost na výrobu hraček, nedokáží najít společnou řeč s jejím generálním ředitelem Edwardem Ferrisem (Luke Macfarlane).

HBO Europe

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Rozum, cit a sněhuláci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.11.2020
Protože je snímek z produkce americké kabelové   televize Hallmark Channel, je předem jasné o   čem bude a hlavně jak bude vypadat. A v těchto   představách zklamání nepřijde. Námět není   ničím výjimečný, jen se odehrává v   předvánočním čase. Jde o organizování   večírků, tentokrát samozřejmě v čase   vánočních svátků, a na obou stranách   barikády dva mladí lidé, u kterých se   objevují určité nezkušenosti, čímž si   vzájemně začnou radit, až dojdou k úspěchu   a… No, je to romance s klasickou dějovou   šablonou, tak každý ví. Děj příběhu je už   tak provařený, že jestli se to odehrává na   vánoce, na silvestra, na velikonoce, v letním   období, zkrátka kdykoliv v roce, je zcela jedno.   Každá následující minuta je vždy   předvídatelná, tudíž bez sebemenšího   překvapení. Na Hallmark to však má svou   nastavenou atmosféru v romantickém kabátě a   určitém uvolnění. Naprosto jednoduchý,   nenáročný a příjemný film k televiznímu   odpočinku spíše pro dámskou část diváků.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Rozum, cit a sněhuláci (2019) [TV film]Rozum, cit a sněhuláci (2019) [TV film]Rozum, cit a sněhuláci (2019) [TV film]Rozum, cit a sněhuláci (2019) [TV film]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nástupkyně (BiRoya)

Nástupkyně
BiRoya

Marion Bailey

Bailey Marion

Naposled navštívené:
Nástupkyně (BiRoya)

Nástupkyně
BiRoya

Marion Bailey

Bailey Marion