Cerven
ohodnotit

Růžoví plameňáci

Pink Flamingos

Žánr:
Rok:
1972
Délka:
108 minut

Obsah filmu Růžoví plameňáci

 
V karavanu, kde v baltimorském podsvětí žije notoricky známá Divine, byste bydlet nechtěli. A čert vem, že tam kromě téhle makabrózní figurky žije také její hipíkovský syn Crackers a přes křeslo přetékající tunová matka Edie. Divine se totiž ne náhodou honosí titulem „královna oplzlosti“. Jen potkat ji by vás mohlo stát obsah vašeho žaludku, nedej bože s ní rovnou promluvit. A co je nejhorší, právě se odkudsi vynořila vydařená rodinka Marbleových, jež se rozhodla o korunku pro nejnechutnější osobu na planetě srdnatě zabojovat. Začíná šílená série zvrácenosti, odpornosti a nevkusu, která i divákům pražského festivalu Týden otrlého diváka...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Růžoví plameňáci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.7.2013
Hnusní lidé, hnusný film. Ale přesto musím   uznat, že mne překvapil, ba i malinko zaskočil.   Vlastně ani nemá děj, a Hnusní lidé, hnusný   film. Ale přesto musím uznat, že mne   překvapil, ba i malinko zaskočil. Vlastně ani   nemá děj, a když v tomto filmu začala ta   podivná hudba, přeskákal jsem to. Vůbec nevím   jak hodnotit, nezapadá to do žádné škatulky a   hrozná kamera byla asi úmyslná. Mne tento druh   „umění“ nijak neoslovuje, ale do konce jsem   se dodíval. Já myslím, že hodnocení jaké   dávám je tak akorát. 2013072110518/10707 s   přídavkem.s.u.
Chrustyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.8.2008
Film plný divných lidí, kteří dělají divné   a ve většině případů nechutné věci. Film   postrádá větší smysl a celé to vypadá jako   domácí video od party úchyláku.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jacques Nolot

Nolot Jacques

Helen O'Connell

O'Connell Helen

Daniel Krauss

Krauss Daniel

Sonny

Sonny
Sonny

Naposled navštívené:
Jacques Nolot

Nolot Jacques

Helen O'Connell

O'Connell Helen

Daniel Krauss

Krauss Daniel

Sonny

Sonny
Sonny