Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Růžový Cadillac
Tommy Nowak (Clint Eastwood) propuštěný na kauci vás vyslídí dřív, než inkoust na vaší falešné identifikační kartě stačí uschnout. Tak jako kandadský policista i on vždycky dostane muže, po kterém jde. Ale dostane svoji ženu - zvlášť takovou, která má v ruce dítě, nějakých čtvrt milionu v kufru ukradeného Cadillacu z roku 1959 a armádu pistolníků v zádech?

V roli Nowaka podává Eastwood výkon připomínající některé z jeho už legendárních filmových hrdinů. Bernadette Petersová hraje Lou Ann, která s kulovnicí provází Nowaka poté, co zasáhne jeho srdce. Lesk Růžového Cadillaca od střechy po zadní spoiler pomáhá udržovat celý Eastwoodův tým a nesmírně legrační herec Geoffrey Lewis, hrající zfetovaného hippie.


Popis / Obsah / Info k filmu Růžový Cadillac
Profesionální „lovec lidí" Tommy Nowak intenzívně pátrá po Lou Ann McGuinnové, kterou má přivést k soudu ke svědecké výpovědi. Jeho role se však radikálně mění, když konečně Lou Ann objeví. Krásná svědkyně je totiž pronásledována bandou brutálních násilníků, a tak Nowakovi nezbývá nic jiného, než se stát jejím ochráncem.
Cinema 1992/11/68


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama