Cerven
ohodnotit

Screamers: Hon na člověka [Video]

Screamers: The Hunting

Další název:
Screamers 2; Screamers: Hon na človeka (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
95 minut
„Nervy drásající pokračování kultovního sci-fi thrilleru!“
Popis / Obsah / Info k filmu Screamers: Hon na člověka
Skupina záchranářů zachytává signál SOS přicházející z planety Sýrius 6B a vyráží na záchrannou misi. Původně se na planetě dobývalo nerostné bohatství, avšak těžařské společnosti proti sobě začaly vést tvrdý konkurenční boj, který skončil otevřenou válkou. Jedna z firem pak vyvinula elektronické roboty Vřískouny, kteří měli za úkol likvidovat vše živé. Roboti se vymkli kontrole a brzy skoro všechny lidi vyvraždili. Kapitán Andy Sexton informuje členy posádky, aby si se záchranou přeživších pospíšili, že planeta bude za sedm dní zničena meteorickým rojem. Na palubě je i Viktorie Bronteová, jejíž otec byl poslední, kdo cestoval ze Sýria 6B na Zemi a při průletu atmosférou vyhodil loď do povětří. Viktorie doufá, že na planetě najde odpověď na otázku, proč se otec zabil. Po přistání nechává posádka jednoho člena na palubě vesmírné lodi a šest zbylých se vydává za nouzovým signálem. Brzy objeví opuštěnou továrnu, kde přenocují. Záchranáři netuší, že jim hrozí smrtelné nebezpečí.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Screamers: Hon na člověka
Podrobný obsah filmu, proto obsahuje spoilery!!!
Někde na Síriu 6B se pokouší tři lidé dostat do bunkru. Jsou však napadeni a dva z nich zabiti. Do bunkru se dostane jen jeden z nich.
K Síriu 6B se blíží kosmická loď. Na ní je posádka se dvěma ženami a pěti muži. Je to záchranná výprava, protože z planety byl zachycen signál volání o pomoc. Na celou akci mají jen týden, protože za tu dobu zasáhne Sírius 6B meteorický roj z Magellanova mračna a planetu nadobro zničí. A tak po přistání, opouští šest členů posádky loď a sedmý zůstává. Šestice objeví výrobní linku pískounů, kde se sami vyráběli. Později j kapitán výpravy cosi s jedním pískounem provádí a lezoucí potkan tuto linku částečně aktivuje. Druhý den výpravy se posádka setkává u dolu s lidmi, kterými jsou napadeni. Černoch daruje jinému svůj „náramek“ na obranu proti pískounům, vzápětí je jím těžce raněn a pak jiným zabit. Třetí den se výprava vrací zpět do lodi a nalézají muže, co zde zůstal mrtvého. Čtvrtý den se zachránci vydávají na místo, kde byli napadeni, aby sami žádali o pomoc. Jsou totiž bez energie. Nalézají dívku Hanu a ta je zavede k ostatním zde přeživším. Tady pak objeví členka výpravy tři děti, připoutané a zjevně týrané. Když je osvobodí, tito na ně zaútočí a jeden muž je zabit. Nebyly to totiž děti, ale vřískouni. Zbytek prchá a vyhazuje důl do povětří. Den šestý a poslední vlezou do komplexu budov. Zde je zabita kapitánem Hana a přicházejí o život další. Potkají se s člověkem, který má lepší zbraně a lepší obranný náramek a umí vřískouny likvidovat. I tento je kapitánem zabit. Kapitán je totiž zrádce. Vřískouni pronikají dál a zabíjí vše živé v okolí. Podaří se z planety vůbec odletět?


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Screamers: Hon na člověka
Na motivy povídky vizionářského autora Philipa K. Dicka vznikl film Screamers – Hon na člověka, který je nervy drásajícím pokračováním kultovního sci-fi thrilleru! Už je to třináct let, co Screamers - roboti určení k zabíjení zničili populaci planety Sirius 6B. Ale nouzové volání o pomoc z údajně opuštěné planety způsobuje, že se na ní vydává tým záchranářů. Může se jednat o zapomenutou kolonii těch, kteří přežili? Nebo se snad Screamers proměnili v něco ještě hrozivějšího…v hybridy lidí a strojů, které potřebují opustit Sirius 6B, aby mohli uskutečnit svůj hlavní úkol: úplně vyhubit lidskou rasu?
Distributor DVD


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sportovní zprávy, Události v r...

12:20 - 12:30

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - České tajemno (2020) [TV cyklu...

12:15 - 13:00

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:35

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

12:25 - 13:20

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama