Cerven
ohodnotit

Sdílej

Share

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
84 minut

Obsah filmu Sdílej

 
Snímek "Sdílej" vypráví varovný příběh ze světa sociálních médií. Šestnáctiletá Mandy musí po objevení znepokojivého videa z noci, kterou si nepamatuje, přijít na to, co se stalo – a jak se vypořádat s čím dál tíživějšími následky.

Znepokojivý celovečerní debut režisérky Pippy Biancové, dvojnásobný vítěz letošního filmového festivalu Sundance, předkládá hlubokou a pronikavou sondu do problematiky sexuálního násilí a internetu, jehož role je v současné americké společnosti čím dál nestabilnější. Šestnáctiletá Mandy (vynikající Rhianne Barretová) se probudí na trávníku svých rodičů, aniž by si pamatovala, kde byla, nebo jak se sem dostala....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sdílej >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

corea
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.8.2019
Odpudivá slečna patrně indoizraelské   národnosti se na párty zlíská do němoty a po   nějaké době zjistí, že se kdesi vyskytuje   video s kýmsi, kdo může vypadat trochu jako   ona, byť živější, a té osobě někdo   poodhrnuje kalhoty. Následuje zívací   vyprávění o tom, jak se otec dožaduje, aby   minimálně FBI zatkla 2000 kusů mládeže a   jejich mobily, aby se tak vyšetřil zločin dle   paragrafu 15281 "Neoprávněná vizualizace a   distribuce cizího zadku nebo jeho větší než   malé části". Sen, že alespoň polovina z   nich za to půjde do plynové komory, patrně   nevyjde. Božíčku, když už chcete dělat   nějakou hnusnou propagandu, tak to dělejte s   jakýmsi talentem, jako ve filmu Psí domov. Tady   všichni, co se na tom podíleli, o talent ani   nezakopli. Ani nevím, kdy jsem viděl nulové   schopnosti ve všech oblastech, scénář, režie,   kamera, a jako třešnička na lejně, neherci.   Ale pro zajímavost si to pusťte, ať vidíte,   jak vypadá "odvážný a pronikavý nový   hlas v americké kinematografii".


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama