Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Seconds Apart

 
Americký filmový horor, který vypráví děsivý příběh dvojčat Setha (Gary Entin) a Jonaha (Edmund Entin) ovládajících telepatii. Bohužel však tenhle dar neváhají zneužívat k manipulaci s lidmi ve svém okolí, a posléze dokonce i k fyzické likvidaci svých spolužáků. Jenže tato mimořádná schopnost se jim nakonec úplně vymkne z rukou a postaví je proti sobě!

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Seconds Apart >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

miras311
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Film se zajímavou atmosférou a nápady. Není to   typický horor. Stojí za to pozorovat rozdílné   povahy bratrů dvojčat a jejich vývoj během   celého dění. Orlando Jones v roli detektiva je   vynikající.
Mlapiska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.11.2011
Spíše jde o nezáživný krimithriller, jemuž   vévodí postava detektiva Lampkina a jeho stále   se opakující vidiny. Dvojčata byla zvolena   velmi dobře, ale bohužel zajímavý motiv   telepatie a duševního propojení zneužitého k   ovládání a zabíjení lidí v okolí, se zde   zakecal rozvleklým vyšetřováním a nepodařilo   se tak příliš využít slibné hororové   zápletky. Napětí rovněž stagnuje a film   převážně nudí. Závěr už jsem pak ani   nechytala a ani mě moc nezajímal.
vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2011
Průměrný horurek který nenadchne ani   neurazí.Dva bratři dvojčata likvidují každeho   kdo se jim postaví do cesty.Aspon že to   zavěrečné rozuzlení stálo za to.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Seconds Apart (2011)Seconds Apart (2011)Seconds Apart (2011)Seconds Apart (2011)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hanba (Skammen)

Hanba
Skammen

Naposled navštívené:
Hanba (Skammen)

Hanba
Skammen