Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Seed

Další název:
Shocker
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Seed
POZOR SPOILER!!

Probíhá poprava vězně na elektrickém křesle. Popravčí je z toho mimo, protože je zařízení zastaralé. Je mu přislíbeno nové. Prý.
Na policejní stanici sledují video, na kterém umírají živočichové, a pak dítě. Na videu je na témže místě zavřená dívka. Detektivové s policisty vyjíždějí na pravděpodobné místo, kde to má být. Když tam přijedou, začne je někdo likvidovat. Krompáčem, vrtačkou i jinak. Jeden z těch kdo přežil, je detektiv Matt Bishop a ten se nakonec střetne přímo s pachatelem. Dochází ke rvačce a pachatel je zatčen. V kriminále jej chtějí týrat tři dozorci, ale pachatel – Seed je zabije. Pak je i on připoután na elektrické křeslo. To slibované nové nebylo dodáno. Poprava se tedy provádí na starém. Po prvním předepsaném výboji Seed jeví známky života. Totéž i po druhém. Ale po tomto jsou již diváci posláni pryč a doktor přemluven, aby podepsal úmrtní list. Je tak učiněno a Seed pohřben. Pohřben zaživa. Dostane se však z rakve ven a nastupuje svou úděsnou cestu pomsty. Vraždí ty, kteří jej pohřbili a pak se vrhá do moře, aby přeplaval z ostrova na pevninu, kde míní dostat detektiva Matta. Ten varován kazetou s filmem přijíždí domů a ve vaně nalézá kusy mrtvol. Okamžitě vyráží na místo tehdejšího Seedova pobytu a konči ve sklepní místnosti, v níž byly natočeny filmy ze začátku příběhu. Zde na televizní obrazovce sleduje svou ženu a dceru a u nich Seeda. Okamžitě mu nabízí sebe, ale Seedovy požadavky jsou naprosto jiné a téměř nesplnitelné…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Seed
Tento hororový snímek je dílem známého režiséra a scénáristy Uweho Bollta. Hlavní hrdina je pohřben zaživa. Ze svého hrobu se mu ale podaří dostat a teď nehledá nic jiného než vykonání krvavé pomsty na těch, kdo mu to způsobil. Snímek jě hvězdně obsazen a slibuje nervy drásající podívanou. Rozpočet filmu je 10 milionů dolarů.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rick Sparr

Sparr Rick

Roger Elwin

Elwin Roger

Nevera

Nevera

Jan Vokoun

Vokoun Jan

Spurs

Spurs
Spurs

Tom Chapin

Chapin Tom

Cy Shim

Shim Cy

 Blondi

Blondi

Naposled navštívené:
Rick Sparr

Sparr Rick

Roger Elwin

Elwin Roger

Nevera

Nevera

Jan Vokoun

Vokoun Jan

Spurs

Spurs
Spurs

Tom Chapin

Chapin Tom

Cy Shim

Shim Cy

 Blondi

Blondi