Rijen
ohodnotit

Sexgaudi am Königssee

Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
75 minut

Obsah filmu Sexgaudi am Königssee

 
Vypravěč seznámí diváka s krásným jezerem Königssee ležícím v Bavorsku, obklopeném nádhernými horami. Do děje vstupuje jedna z hlavních postav - sedlák Toni, který se také zabývá oblíbenou činností vesničanů, pytláctvím. Poznáváme jeho ženu Marein, pokojskou Marcelu, servírku Resie, jejich milence, majitele penzionu a starostu.

Do vesnice přijíždí skotský turista MacFitz, který se ubytuje v penzionu. V noci ho navštíví Resie, před kterou se Skot schová do skříně. Pootevřenými dveřmi ji pozoruje při ukájení. Hned po jejím odchodu vytáhne z batohu starý herbář, ve kterém je popsána rostlina působící na impotenci, s níž se MacFitz potýká....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.5.2018
Film lze zařadit námětem, exteriéry,   oblečením, mezi sérii oblíbených   "Bavoráků". Zatím ale nejslabší, co   jsem viděl. Jako vždy postrádám humor, který   zdobil první filmy tohoto subžánru erotické   komedie. Jedině břeskná dechovka ušla, ale co   je největší mínus, jsou natahované erotické   scény. Viděl jsem opět necenzurovanou verzi,   ale doporučuji každému dalšímu divákovi   vzít zavděk soft příběhem. Nehledě na to,   že představitelky ženských rolích nejsou   žádné krasavice, ale na vesnice to tak   vychází, jedna jedna.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama