Rijen
ohodnotit

Šílená matka [TV film]

Mad Mom

Další název:
Psycho Mother-In-Law
Žánr:
Země:
Rok:
2019
Délka:
87 minut

Obsah filmu Šílená matka

 
Amber Vickersová je nadšená z toho, že si bere Lukea. A co je ještě lepší, její nastávající tchýně Jill v ní vidí dokonalou dceru, kterou nikdy neměla. Všechno jde jako po másle, dokud nepřijede na návštěvu Sharon Vickersová, matka Amber.

Amber Vickersová je nadšená z toho, že si bere Lukea. A co je ještě lepší, její nastávající tchýně Jill v ní vidí dokonalou dceru, kterou nikdy neměla. Všechno jde jako po másle, dokud nepřijede na návštěvu Sharon Vickersová, matka Amber. Nevkusná, prudérní a umíněná Sharon je pravým opakem Jill. Původně pohodové první setkání příbuzných se rázem promění v konkurenční boj, neboť Sharon a Jill mají zcela...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
16:9
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Šílená matka >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2023
Spojíme-li náměty snímků „Misery nechce   zemřít“ (1990) a „Příšerná tchýně“   (2005), dostaneme vcelku solidní a uspokojivé   rodinné drama a ani nevadí, že se jedná o ryze   televizní film. Příběh je samozřejmě   předvídatelný až hanba, obzvlášť pro ty,   kdo výše zmíněné snímky viděli. Ale to   nemění nic na věci, že je to natočeno s   respektem pro dramatizaci, která se buduje pomalu   a účelově. Charakter hlavní postavy je   představen hned na začátku, takže se ví co   očekávat. O určité napětí nouze není, byť   se v ničem výrazně netlačí na pilu. Snímek   se do povědomí sice nedostane, ale pro televizi   je plně dostačující.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama