Cerven
ohodnotit

Silkwoodová

Silkwood

Žánr:
Rok:
1983
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
1/1988

Komentáře k filmu Silkwoodová

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2020
Výborný místy až mrazivě   přesvědčivý politický   thriller který je volne   natočen podle skutečných   událostí. Je tak trochu   svým způsobem i   životopisným filmem. Staví   především na mimořádném   hereckém mistrovství jedné   z největších dam Hollywoodu   Meryl Streep. Když jsem před   dávnými lety vidël tento   film poprvé asi jsem na něj   nebyl ještě dost mentálně   dospělý takže mě nijak   zvlášť nezaujal a jeho   kvality jsem ke své škodě a   hanbě našel až mnohem   později.
whack
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2014
Oni by aj tak umreli, veď   jednu za druhou fajčili,   ešte aj v jedálni do jedla   si popol klepali. Aspoňže   anti-jadroví aktivisti sa   majú čoho chytiť, a to   nemyslím ironicky, je to   najväčšie pozitívum celej   kauzy, aktivisti v nej dlhé   roky hľadali argumenty.   Práve tá   politicko-ekologická   atmosféra je to   najpútavejšie, čo film   ponúka.
Seducinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2009
Úžasný film, skvělá   Meryl. Někdy vás až   zamrazí když si uvědomíte   že nějak takhle to doopravdy   bylo. Třeba ta scéna jak   Karen neprošla a museli jí   "mýt" (nebo jak to   napsat). Konec je dojemný,   hned jak začne hrát   písnička Amazing Grace dojde   vám že to nedopadne dobře.   Jednoznačně to musím   ještě někdy vidět!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Helen Boll

Boll Helen

Jean Bediebe

Bediebe Jean

Zaváté studánky

Zaváté studánky
Zaváté studánky

Naposled navštívené:
Helen Boll

Boll Helen

Jean Bediebe

Bediebe Jean

Zaváté studánky

Zaváté studánky
Zaváté studánky