Zari
ohodnotit

Simpsonovi ve filmu

The Simpsons Movie

Další název:
Simpsonovci vo filme (SK); Simpsonovci FILM (SK); Die Simpsons - Der Film
Rok:
2007
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
26.7.2007
„Vaše rodina není to nejhorší, co vás kdy potkalo.“

Komentáře k filmu Simpsonovi ve filmu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 64
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2008
Podle mě to bylo jako 4 díly   splácnutý dohromady, ale   bylo to fajn. Relax i humor.   Někomu se to může zdát   jako kravina, někomu prima.   za shlédnutí to ale určitě   stojí!!
hvezdyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2007
Gejzír animovaného humoru.   Tvůrci této klasiky   nezklamali. Sice se pár   vtipů opakovalo (dříve se   vyskytly již v seriálu), ale   to celkový zážitek ze   snímku nijak nekazilo. Je   těžké zde na webu   porovnávat mezi sebou různé   žánry. Snímek Simpsonovi ve   filmu je však geniální a   patří k tomu nejlepřímu.   Úsměv na tváři Vám   udrží po celý čas děje.   Také doporučuji neodcházet   z kina v momentě, kdy se   objeví závěrečné titulky.   Seďte na zadkách a kochejte   se až do konce.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.8.2009
Mile prekvapeni
Kdyz jsme se s partou   pratel,co se zajimame o   filmy,dozvedeli,ze se bude   natacet celovecerni film   Simpsonovi,tak jsme zacali mit   docela obavu o vysledek.
Protoze ono je mnohem   jednodussi napsat scenar k 20   minutovemu dilu,ale k   filmu,ktery trva temer 90 uz   to neni zase takova sranda.
Protoze v jednom   serialovem dile toho divaka na   tech asi 20 min. zaujmete,ale   na film je zapotrebi divakovi   dat 90 min.zabavy a take ten   dej musi mit nejakou hlavu a   patu....proste nesmi to byt   nejake nesmysly.

Ale po zhlednuti filmu se   nase obavy rozplynuly a byli   jsme velmi mile prekvapeni   vysledkem filmaru.
Takze doporuceni vsem a   bodovano 10(dnes ne jenom za   me) je tady na miste.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2011
Tenhle film, by měl vidět   každý, kdo je fanouškem   Simpsonů. Určitě se   pobaví. Vešlo se tam mnohem   víc zábavy než do seriálů   a taky to má moc dobrý   příběh a Homer opět   zabodoval :) díky svým   střeštěným nápadúm a   nizkýmu IQ :)
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2009
naprosto skvělá parádička   tak tohle se tvůrcům hodně   povedlo ne máto naprosto   žádnou chybu a taky dobrý   cs dabink
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Přesně takovej nášup gegů   sem čekal, od začátku až   do konce sem měl otevřenou   hubu, a tlemil sem se jak   blazen. Třeba turnaj v   hecování, nebo spider-pig,   spider-pig. No prostě   úžasný
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Velice dobře povedený a   vtipný film. Bavil jsem se od   začátku až dokonce. Film je   perfektně animačně   zpracován.
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2009
MATT GROENING - borec na druhou
Absolutní klasika, nezklame,   pobaví, potěší a s   českým dokonalým dabingem   je prostě perfektním   pokračováním seriálu,   který doufám (jakožto   velký fanda seriálu) bude   stále pokračovat ... úplně   nejvíc mě zrušila BARTova   hláška o jeho NUDLI :@)
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2013
Skvělý film a hlavně první   celovečerní film o   simpsonech hlavně ve filmu   byla označena Homerova tupost   když přišel do kabiny kde   mě jet-pack a lepidlo
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
Prosrě paráda...simsnovi   mám hodně rád!!! A tak mě   hodně potěšil celovečerní   film!!! Paráda!!!! Jeden z   mých nejoblíbenějších   filmů!!!
mirhasik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2007
Tak. Dockali jsme se.   Upoutavky vypadaly fantasticky   a po několika bídných   sezónách slibovali ten   pravy, nefalsovany The   Simpsons zazitek. Uz od uvodni   znelky je patrne, za na filmu   pracovala puvodni sestava, v   cele Groeningem. Samotny film   je pak strhujici, akcni,   komicka, parodicka, satiricka   podivana, kterou chcete a   musite videt jeste minimalne   jednou. Nejlepsi gag?   Spiderpig a hrdlovy tanec.
Daniela91
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Smekám....
Tak tenhle film mě docela   překvapil. Člověk by řekl,   že po tolika sezonách by už   nikoho nemohlo nic napadnout.   A ve filmu jsou další nové   a nové scénky. Smekám.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Tak Simpsonovi mě velice   potěšili. Jako že mám   ráda krátké epizody, co   dávaí v televizi, na film   jsem se těšila a taky mě   nezklamal. Od příběhu, po   vtipné hlášky, film byl   výborný. Kdo miluje tuhle   žlutou rodinku, film bude   milovat taky.
kirk5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2008
Nečekejte,žádné   převratné ani úžasné   filmové scény, přiznejme si   to rovnou - jde o takový   prodloužený díl   Simpsonových.Ale fanouškům   této rodinky to rozhodně   nevadí.Já osobně jsem se   pobavil skvěle.Samotný   seriál (s občasnými   výkyvy) nasadil laťku humoru   hodně vysoko a film se této   hranice drží,celou dobu se   prostě bavíte a i zde   najdete fóry na podruhé,na   potřetí. Homer je   neodolatelný a   nezničitelný,jako vždy.   Takže vřele doporučuji a   nezastavujte nikdy na SOPce :)
alberteinstein
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2010
Povinná jazda pre fanúšikov   seriálu, dlhá stopáž   umožnila autorom príbeh   rozvinúť bez obvyklých   dejových skratiek. Ani s   odstupom času si ale   nemyslím, že by to bolo   príliš rozťahané. Bavil   som sa skvele aj po   piatykrát. 10/10
Vašulda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2007
Byl jsem včera v Uherském   Hradišti podívat se na   předpremiéru a ikdyž jsem   byl já i většina ostatních   znechucena blbou   organizací(museli jsme čekat   dvě hodiny před nádvořím   a pak to pustily a všichni se   tlačili div jsem se   nerozplácl o zábradlí),ale   i navzdory tomu to byl super   zážitek,na začátku byl   pokec s dabéry a potom   následoval film,který nelze   zhodnotit jinak než   výborně.Prostě smějete se   od začátku až do konce a   český dabing je nejlepší   na světě.I pan Zavřel mě   překvapil,na kterého jsem si   stále nemohl zvyknout.Prostě   doporočuji zajít,jedná se o   klasický simpsnovský   humor,který trvá od   začátku až do konce,takže   běžte se podívat...
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2008
Teda musím uznat že je to   super film můj oblíbený   viděl jsem ho už 3 a teda   Matt Groening zapracoval tento   film je probuzení jedním   slovem je SUPER
karinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2008
musím říct že film   simpsonovi ve filmu je o   hodně lepší než seriál   simpsonovi byl to super film   skoro pořád jsem se   smála...
mehelik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2007
Tenhle film mě naprosto   dostal. Po několika mdlých   názorech, které mě začaly   odrazovat, jsem byla   překvapená. Příjemně.   Několik prvních minut jde   popsat jedním slovem. Bomba.   Něco jako nezadržitelná   smršť vtipu, která letěla   od prvních scén a zastavila   se až po titulkách. Pravda,   ne při všem se člověk   smál, zejména na Aljašce,   kdy Marge opouští Homera.   Sice mi to přišlo jako   takový prodloužený díl,   ale zápletka byla zajímavá,   fórky se povedly a scén   totožných se seriálem bylo   pomálu. Mě tvůrci a jejich   Simpsonovi rozhodně   nezklamali. Naopak. Nadchli. A   jako bonbónek vynikající   scéna - Bart a jeho   "nahá" jízda.   Vynikající.
JADIM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2019
Simpsonovský film išiel na   istotu, keďže to bol iba 4   krát dlhší diel, tak to   nemohlo dopadnúť inak, ako   vynikajúcou zábavou s   množstvom geniálnych vtipov,   situácií, gagov, narážok,   paródií atď. A to od   začiatku až do konca. Je   vidno, že si na tom tvorcovia   dali záležať ešte viac,   ako na obyčajnom dieli.   Vybraná bola populárna   téma, ktorú sa podarilo   využiť na 100%. Ako sa na to   pozerám po rokoch, tak ma to   stále rovnako baví (možno   aj viac). Aké úžasné to   muselo byť pre divákov v   kine :) 10/10
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2009
Homer, Bart , Marge, Líza a   Maggie rodinka žijící v   městečku Springfield.   Konečně byl natočený   dlouho slibovaný   celovečerní film , který je   jak jinak u rodinky   Simpsonových vynikající .
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Tak, populární žlutá   rodinka se nám z televizních   obrazovek přesunula na velké   plátno a to ve velkém stylu.   Ze začátku film nemá chybu   a kadence fórků je   neskutečná a i když film   později značně zpomalý   míň jak 9 dát nemohu.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.2.2011
Simpsonovi ve filmu
U Simpsonů mám vždy   jistotu, že se mi dostane   kvalitního humoru. A ani   tentokrát se nejedná o   vyjímku, ikdyž na některé   episody to rozhodně nemá.   Opět máme možnost vidět   výborně promyšlené scénky   a neméně dobré hlášky,   kterým se člověk s chutí   zasměje, a to vše na pozadí   ekologického námětu.   Poprvé můžeme také vidět   Barta v plné kráse tak, jak   jej bůh stvořil.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2008
Film, ktery rozhodne nekazi   povest serialu, ale rozhodne   jen neprekonava. Trochu se   vylepsila animace, je vice   barevnejsi a misty mi prisla i   vic plasticka, ale i tak je   stale animovana legenda, ktera   se neomrzi.
ValaMalDoran
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Myslím že Simpsonovi   nezklamali ani   nepřekvapili.Každopádně je   to hodně koukatelný a   odpočinkový.Vypada to jakoby   spojili 4 epizody   dohromady.Moc se mi líbila   kvalita obrazu.
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2010
Čekal sem že to bude   větší průser, jasně že   na serial to nemá, ale taky   hodně dobrý, pár dobrejch   hlášek tam určitě najdete
Kachy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Nic nového - nic starého.   Kvalitní klasika, Homer a   Bart pobaví vždy a je jedno   jestli je Homerova hláška   úplně nová nebo už   stokrát opakovaná.........
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Film slušně zpracovaný,ale   prostě na seriál to   nemělo.Sranda byla,ale když   jsem se na to díval znovu   omrzelo mě to trochu takže   si říkám jak to,že mě to   po druhé nebavilo.
Rendys
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Je pro mě zajimavé že   Simpsonovi, jeden z   nejúspěšnějších   animovaných seriálů všech   dob, odolávali tak dlouho   filmovému zpracování. Ale   skoro po dvaceti letech   televizních epizod jsme se   dočkali a nyní můžeme   netrpělivě vyrazit do kina   za Simpsonovými. A musím   říct, že je to opravdu   povedená, oddechová komedie,   která sice nic neřeší, ale   ani minutu nevydržíte se   nesmát. A tu spousta vtipů a   vtípků, i vizuálních, si   možná člověk vychutná až   při opakovaném shlédnutí.
basi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.8.2007
Jako fanoušek původních   seriálových epizod jsem se   na Simpsonovi ve filmu docela   těšil.Neměl jsem strach,   že by se nepovedli, protože   na nich dělal stejný   tvůrčí tým jako na těch   televizních.Proto mě nejvíc   zajímalo jak si autoři   poradí s náplní a dějěm,   který by měl utáhnout 90   minutovou ´epizodu´.Nejvíc   mě potěšilo, že film je   věrný své předloze, takže   se potkáme s celou řadou   starých známých ze   springfieldu.Snímek je   nacpaný neotřelými vtipy,   až jsem se divil kde je   autoři pořád berou.Po   skončení jsem z kina   odcházel spokojený i když   mi pořád připadalo že jsem   viděl další díl seriálu   jen s prodlouženou   stopáží.
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Tak tohle je prostě klasika.   Pro fanoušky seriálu   troufám si říc povinnost.   Ale i když se ke skalním   fanouškům seriálu   nepočítáte jako já bude se   bavit od začátku až do   konce. Vtipná zápletka,   dokonce při troše pozornosti   lze najít parodie na známé   filmy. Český dabing je   docela ucházející
Verik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2009
Simpsonovi mám rada jak v   seriálu, tak ve filmu.   Myslím, že tvůrci   nezklamali. I ve filmu je   opět řešeno více   příběhů, které nakonec   povedou k jednomu hlavnímu   konci. Film mě i pobavil, jak   už to u těchto žlutých   postaviček bývá zvykem.   Spider vepř se vážně   povedl.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Filmová podoba mého   dlouhodobě   nejoblíbenějšího   animovaného seriálu. Film se   rozhodně povedl. Je to trochu   jiný styl, než si pustit 20   minutový díl seriálu, ale   neříkám, že je to nějak   špatně. Simpsonovi prostě   nezklamali, ale k plnému   počtu bodů přecijen kapka   chybí.
Svarcneger
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Jo tohle je proste klasika a film se taky povedl
Musim uznat, ze tvurci byli i   s ohledem na doslova nekonecny   serial, originalni. Hodne sem   se pobavil uz na zacatku, proc   ze ti volove, co maji doma   serial zadarmo jdou za prachy   do kina :)). Spiderpig,   Swarcik jako prezident a dalsi   slehy jsou super, stejne jako   Aljaska a dalsi, jo tohle me   proste bavilo, bez zbytecnych   scen a zvastu, dej, ktery   ubihal, ryzi americkej humor.   Bavi dospele i deti.
Ba.tista
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Konečně sme se dočkali   celovečerního filmu o   simpsonových u kterého se   skvěle vaše rodina   pobaví....
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2008
Půl druhé hodiny koukat na   S.? Věc, kterou jsem si   vždycky přál? Na druhou   stranu jsem děsil nudy,   která by se mohla dostavit v   případě nezáživné   zápletky. Nic z toho se   naštěstí nekonalo a po   skončení má člověk pocit,   že to byl zase jen další   vynikající díl.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2011
Dlouho se mi do   Simpsonovského celovečeráku   nechtělo, ale nakonec se   ukázalo, že se nebylo čeho   bát. I v tomhle formátu to   Springfieldským sluší,   frekvence gagů je skoro   stejná jako v seriálovém   dílu, děj je dostatečně   praštěný i souvislý.   Spokojenost.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.10.2020
Krom minutáže se tito   Simpsonovi ničím neliší od   těch na co jsme zvyklí.   Nejdříve postrach Homer   skoro zničí Springfield aby   ho pak mohl zachránit.
Clockwork
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2007
Tak k tomuhle ani snad neni co   dodat. Houuumr a jeho rodinka   opet boduje. Simpsonovi sou   proste kult kterej nikdy   neumre. Duofam ze dalsiho   podobnyho fimu se dockame driv   nez za x let. Je to skoda   protoze na tyhle zlutaky by se   urcite dalo tocit furt neco.
Kmotr95
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2008
Konecne je tu mame ve filmu a   rodina simpsonovich opet   nezklame film je plný   legracnich akci jen a jen   radim se na to podivat jako na   kazdy dil simpsonovich v tv
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Upřímně jsem trochu   zklamaný , čekal jsem od   žluté Simpsonovic rodiny ve   filmu po velkých ohlasech   přeci jen více. Příběh je   trochu jednoduchý a   prostoduchý a celý se točí   jen kolem Simpsonů a zbytek   postav dostává vcelku málo   prostoru , což je škoda.   Dabing se opět povedl , tak   jak jsme zvyklí ze seriálu a   několik gagů je opravdu   drtivých , ale je tu přeci   jenom to ale , něco tomu   chybí a s Homera udělali   totálního trotla a podle mě   topřepískli. Rozhodně   ovšem stále nadprůměrná   podívaná , která pobaví ,   75%
Strength
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2007
Na tento film jsem se velice   těšila. Jelikož   půlhodinkové příběhy do   dnešního dne hltám každý   den. Film je natočen pěkně,   nechybí spousta ladného   humoru, ale jsou zde i   momenty, kdy se člověk   nebaví. Nevím, je možné,   že kdybych tolik   neočekávala, mohla jsem být   spokojenější, ale i přesto   rozhodně doporučuji, kdo má   Simpsonovi rád, rozhodně ho   to neodradí!
Vanous
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2007
Jako film nic moc, jako   spojene 4epizody docela dobre.   Asi jsem cekal od sipmsnovych   trosku vice, ale nakonec to i   tak dopadlo docela dobre.
Ale serial je serial a 20   minut je tak akorat
Darkman7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Bavil jsem se výborně a   dostal jsem víceméně   přesně to, co jsem čekal,   ale chybí tomu nějaký   nosný nápad, který by to   povýšil nad prodlouženou a   rozmáchlejší epizodu   seriálu. Pro mě další   důkaz toho, jak moc je   celovečerní South Park   geniální.
Dawid199
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Tenhle film splnil všechna   má očekávání, klasický   simpsonovský humor, dobrý   příběh........Prostě   Simpsonovi jak mají být!:-)
Bolt
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Jo, šlo to, ale musim se   přiznat že jsem to čekal   lepší. U tohoto filmu jsem   se,ale i zasmál a vřele ho   všem doporučuji.
Ryan_Phillippe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2008
Čo dodať?...Simpsonovci   vždy boli, sú a vždy aj   budú proste výborný.Pri   filme sa zabaví asi každá   veková kategória...
lesumir
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Simpsonovi jsou stále   obrovským celosvětovým   fenoménem a byla to jen   otázka času, kdy by přišli   na filmová plátna v   celovečerní podobě. I když   mi to přišlo jako jeden   prodloužený díl. Docela   jsem i čekal, že to nebude   dosahovat takovych kvalit jako   serial, že to nebude stíhat,   ale opak byl pravdou. Simpsons   Movie je trošku něco jiného   než předloha, ale pořád to   nejdůležitější zůstalo,   z mé strany spokojenost!
anatol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2007
Super spracovanie animácie aj   deja!!!
Určite si   tento film pozrite nebudete   lutovať,
animacia   ylvadnutá na 100% a kto sa   chce pobaviť tiež si najde   svoje !! Fakt super caute
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2018
║Rozpočet   $75miliónov║Tržby USA   $183,135,014║Tržby   Celosvetovo $527,071,022▐   Tržby za predaj DVD v USA   $97,381,136 //počet   predaných kusov 5,725,254║   Na to že seriál až tak moc   nemusím, som sa dosť slušne   na tom zabavil. /videl v kine:   70%/
100000052556420
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2019
Davam tomuto filmu 70   procent.Nebylo to pro me   zklamani.Docela se mi tento   film libil.Hlavne se mi zde   libil Bart a taky obcas   Homer.Ostatni z rodinky docela   taky.Na poprve to bylo dokonce   super.Tento film je tedy   celkem komicky a velmi   dobry...
Honey0105
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Musím se přiznat, že   Simpsonovi zrovna moc   nemusím, ale tenhle film se   mi líbil. Nejdřív jsem se   na něj ani koukat nechtěla,   ale jelikož ho máme doma na   DvD, tak jsem se podívala a   překvapivě jsem se i smála.   Dobré bylo jak jel Bart na   skatu, to bylo sice také v   ukázkách, ale stejně jsem   se pobavila. Někdy tedy   trošku přehnané, ale od   seriálu se docela odlišilo a   příjemně převapilo.
the5013thing
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2008
Zajímalo by mě, koho napadlo   natočit film místo   běžného dílu. Film mě   bavil o něco méně než   normální díly ale byl   super. Nejlepší je výraz   Spidervepř.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Spider-pig
Seriál mám i celkom rád,   ale tento film bol sklamaním.   Ono v konkurencii ide o   nadpriemerný snímok. No   nemožno neuznať, že oproti   seriálu zaznamenávame mierny   kvalitatívny pokles. Problém   bude i v tom, že keď tak   kultový seriál sa ide   pustiť do filmu, malo by to   byť niečo extra, tu mi to   príde skôr ako tri   priemerné časti v kope. Tak   určite sa miestami zasmejete   a niektoré veci sú   podarené, na druhej strane   však niekedy miestami   zaznamenáte i pomalšie   tempo, absenciu vtipu a   naťahovanie. A mne osobne   prišli niektoré veci divné   (Prečo sa nepodkopali? Fakt   bola hrozba lynču nutná? Nie   je tá Aljaška akosi   ďaleko?)
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Nic nového pod   sluncem,většinou   vykrádačky nápadů ze   seriálu,skvělé scénky a   nápady a zbytek děje je jen   plevel,který zbytečně   rozmělňuje to co vyneslo   Simpsonovi do čela tohoto   typu zábavy.Celý příběh   je prakticky o ničem a dle   mého je to čím dál tím   větší blbost a nemít autor   ty skvělé nápady,kdy Vaše   bránice nestíhá,tak nevím   to by z toho zbylo.Vlastně   vím,zbyl by bezva seriál.
michal33
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2008
To co Simpsonovi utáhnou v   půlhodinovém dílu v tv. je   bohužel na celovečerní film   hodně málo a v polovině se   začnete nudit...skeče ze   seriálu převedené do   filmové podoby tady prostě   nějak nezafungovaly...
BlackElvis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Film o necelých 90 minutách   nedokáže tak pobavit a   udržet v náladě jako jeden   dvacetiminutový díl   seriálu. Většina vtipů se   mi zdá nedotáhnutá a   většina krátkodlouhých   scén vyčerpává a může se   objevit nějaké to zívnutí.   Jsou to ale díkybohu pořád   Simpsonovi a Homer se i   nadále stává mojí   oblíbenou seriálovou (i   filmovou) postavou.
callaghan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Jak nám ukázali tvůrci   Simpsonů v některých   kultovních dílech seriálu,   dá se vtipný a kvalitní   děj (s perfektními   hláškami a dialogy) skloubit   s vtipnými a kvalitními   animacemi. Docela mě   zklamalo, že u filmu zůstalo   pouze u těch animací. Ty   jsou sice propracované do   detailu, ale jsou jediným   zdrojem srandy. Sice jde o   oddechovou podívanou, ale   není to nic světoborného.   Se seriálem se nedá   porovnávat.
shadowdark
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Seriál je již naprostá   klasika a kult, ale film mě   teda nějak extrémně   neuchvátil. Ale rozhodně   není špatný, jenom se podle   mě z něj trochu vytratila ta   "simpsonovská"   atmosféra.
Nogard
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.11.2007
I když osobně mi například   některé simpsonovské   speciály přijdou lepší   než tenhle celovečerní   biják, tak se dá v souhrnu   říci, že film nezklame, ale   ani nijak nenadchne, nicméně   fanouška příjemně   potěší.
anapro
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.8.2007
Omlouvám se předem všem   nadšeným, ale mne film velmi   zklamal, po hodině jsem   chtěla už být doma... A to   miluji dvacetiminutovky!   Nelíbil se mi námět ani   scénář. Sice jsem se   zasmála a doma vařila   Flendersovo kakao, ale to mi   pro zážitek z filnu jaksi   nestačí...
ChewieDC
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Zhruba 40 procent povedených   fórů, zbytek buď vyloženě   trapných nebo už tisíckrát   použitých v seriálu.   Roztažení do celovečerní   stopáže Simpsonům vážně   moc nesluší. Začátek se   táhne a až poslední   půlhodina je docela jízda.   Jakákoliv epizoda tématicky   spřízněného animáku   Family Guy je lepší, ale to   platí i o dvacetiminutových   Simpsonech. Ovšem na druhou   stranu - když se filmoví   Simpsoni porovnají s   libovolnými animáky pro   kina, jsou o půl třídy   výš (co se vtipů týče).
Máša13
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Seriál je lepší
Seriál nesleduji   pravidelně,ale i z toho mála   co jsem viděl,soudím, že je   podstatně lepší než tento   film.Neříkám, že byl   vyloženě špatný, ale   dobrý určitě nee.
MADSpilkaPdy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.4.2017
Cozee?!
Tvurci "machrovali"   ze scenar psali osm let pokud   to nebyla mystifikace. Tvl sry   ale vypada to ze to spichli za   tyden horkou jehlou.   Nevtipny,nudny nebyt tam   spider pig tak se ani   nezatlemim a to jsem vesela   kopa a serial miluju ale ten   film me nebavil ani s   pritelkyni ani bez ni ani   opileho a dokonce ani   zhulenyho a to uz je co rict   proste nuuuudaaaa. Ale dve vam   dam za odvahu...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46693minih46693Sirotčinec (2007) 
El orfanato n
minih60815minih60815Zkázonosný mrak (2007) [TV film] 
Termination Point n
minih7588minih7588Fatální instinkt (1993) 
Fatal Instinct n
minih16569minih16569Poslední Mohykán (1992) 
The Last of the Mohicans n
minih42045minih42045Brouci (2003) [TV film] 
Bugs n
minih39382minih39382Dějiny násilí (2005) 
A History Of Violence n
minih42625minih42625Tajemné království (2005) 
El Guerrero Sin Nombre n
minih53752minih53752Spider-man (1994) [TV seriál] 
Spider-man n
minih27117minih27117Poloviční šance (1998) 
Une chance sur deux n
minih39497minih39497Hledá se John Christmas (2003) [TV film] 
Finding John Christmas n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Simpsonovi (1989) [TV seriál]

 Simpsonovi (1989) [TV seriál]
Simpsonovi n
The Simpsons
Žánr: animovaný / rodinný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Mike B. Anderson, Mark Kirkland, Jim Reardon

(spin-off)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Abbott and Costello Meet Frankenstein

Abbott and Costello Meet Frankenstein
Abbott and Costello Meet Frankenstein

Janice Woods Windle

Windle Janice Woods

Ofelia Medina

Medina Ofelia

Clio Goldsmith

Goldsmith Clio

Heinz Bibo

Bibo Heinz

Naposled navštívené:
Abbott and Costello Meet Frankenstein

Abbott and Costello Meet Frankenstein
Abbott and Costello Meet Frankenstein

Janice Woods Windle

Windle Janice Woods

Ofelia Medina

Medina Ofelia

Clio Goldsmith

Goldsmith Clio

Heinz Bibo

Bibo Heinz