Cerven
ohodnotit

Skryté monstrum

Closet Monster

Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Skryté monstrum
Vynalézavý jedináček Oscar Madly žije ve městě St. John v kanadské provincii Newfoundland, kde je jeho nejbližším přítelem křeček Buffy. Nestačí, že se Oscar cítí jak mezi mlýnskými koly díky bouřlivému rozvodu svých rodičů, ale je doslova katapultován do světa dospělých, když jej otec necitlivě poučí o šokujícím zločinu, jehož motivem byla nenávist vůči mladému homosexuálovi. Oscar se ze strachu, že by také mohl být gay, snaží potlačit svou ženskost. Novým přátelstvím s potetovaným spolupracovníkem z Montrealu se však před ním otevře nejen svět plný nových možností, ale také cesta k uplatnění práva na vlastní sexualitu a ke konfrontaci strachu, který v něm jeho otec zakořenil.
Zlín Film Festival 2016


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Skryté monstrum
Osamělý dospívající Oskar, který často uniká do smyšleného světa, sní o kariéře uměleckého maskéra a bojí se, že drsný otec odhalí jeho homosexualitu. Když se Oskar zamiluje do pohledného, světaznalého kolegy, je nucen čelit svým obavám.

Tvořivého Oskara traumatizoval brutální homofobní útok, který viděl jako dítě, a bolestivý rozvod rodičů. Nyní žije se svým nevyzpytatelným otcem a bojí se, že by sám mohl být gay, takže dělá vše pro potlačení své sexuality a v doprovodu mluvící samičky křečka Buffy uniká do smyšleného světa. Když potká pohledného kolegu Wildera, sexuální zmatek se zvětší o přitažlivost a paralyzující strach. Jestli má Oskar objevit pravé štěstí, pak barvitý imaginární svět bude muset ustoupit vzplanutí opravdových citů.

HBO Europe


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hry bez hranic

Hry bez hranic

Naposled navštívené:
Hry bez hranic

Hry bez hranic