Cerven
ohodnotit

Slunce, seno, erotika

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1991
„Hoštice cestují za krásami Itálie i zkušenostmi zdejších zemědělců. Ale co z toho vzejde?“

Komentáře k filmu Slunce, seno, erotika

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 50
Pitryx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2022
Tak tady bych na hodnocení   malililinko ubral, protože   ten začátek v Itálii mne   moc nebere, ale legrace je to   pořád. Netušil jsem, že   Italové umí česky. Ale   budiž, je to komedie, tak   uberu jen pět procent.   Protože jinak se bavím   stejně jako u předchozích   dvou.
Jasně, abych   byl dle některých na   úrovni, měl bych dát nulu a   film shodit. Ovšem já na   takové intelektuální   úrovni nejsem a doufám, že   nikdy nebudu. Takže si   hodnotím podle sebe a dávám   devadesát pět procent.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Bomba a scéna se Svinutým je nejlepší!
Ač málokdy pokračování   něčeho hodně dobrého jsou   stejně dobrá, tentokrát   musím jednoznačně říct,   že jde o nejlepší film   trilogie Slunce,   seno...Bohužel ale poslední   dílko, které se panu   Troškovi povedlo, pak už   dokázal natočit jen   podúrovňové bláboly ze   mlejna a z pekla ošpikované   semtam otřepaným kameňákem   nebo tvářící se jako   andělská tvář:-))) Slunce,   seno, erotika je ale parádní   film, plný dobrého humoru,   jednoznačně však vede   scéna, kdy architekt Svinutý   přijde posoudit mlejn a   stará Keliška ho varuje, ať   dovnitř nechodí, že tam   straší. Jeho odpověď:   "My u nás na stavebním   podniku jsme na horory   zvyklí." je prostě   bombastický moment celého   filmu. Hudba je zde oproti   předchozím dílům trošku   remixovaná, aby více   odpovídala italské   atmosféře, ale vůbec to   nevadí. Nepovedla se jen   závěrečná písnička,   která je takovou předagitkou   na Evropskou unii a ke komedii   vůbec nepasuje. Přesto   hodnotím plným počtem.   Úžasná dokumentace   herectví a komičnosti   Helenky Růžičkové a   skvělé báby Tutovky paní   Kaplanové.
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2004
Úplně normální komedie ale   mohlo tam být více té   erotiky.
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2009
Asi se opakuje ale je to   přád jedna z nejlepších   bláznivých letních komedii   co jsme natočili. Srší   vtipem, zábavou .... Ten film   prostě miluju!
Lpcko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
Kdo slyšel CD typu Slunce   seno pomluvy , A máme po   ptákách velebnosti nebo   Jestli kecám ať se propadnu   do západního něměcka ví   jak složité bylo tohle   připravit . Ale stálo to za   to . Hoštice a lidé kteří   tam žijí jsou fajn a Zdeněk   to skvěle zachytil do tří   filmů . Moc dík
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.6.2008
Pravá česká komedie o   obyvatelech Hoštic. Taková   malá vesnice, ale takové   veliké skandály aneb co se   kde šustne, ví za hodinu   celá vesnice.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Tak uz takova trochu slabsi   trojka,ale porad se na to da   samozrejme divat.
Me   osobne prijde takova moc   komercni........si myslim,ze   ji chteli mermomoci   natocit,tak se to na tom   scenari taky podepsalo.
Ale je to samozrejme jenom   muj nazor.
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Již třetí a úspěšné   pokračování Slunce,   sena.:-) Hodně jsem se   nasmála a dost se mi líbilo   jak jeli do Italie a co tam   všechno vyváděli, hlavně   že mají zásoby z   domova...:-) a pak jak se   vrátili zpátky domů a   vesnice těsně před   rozpadnutím. Myslím si že   je to plnohodnotné   pokračování a zapsalo se to   jako předchozí díly do   klasiky český filmů.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2004
Obyvatelé Hoštic se asi v   Itálii necítili moc dobře,   protože trošičku zmírnili   v hereckém přesvědčení,   čímž se film celkově   ztratil mezi svými staršími   bratry na špičkové   úrovni.
Pokud se ale   neohlížíme po předchozích   dílech, tak se může Slunce,   seno, erotika směle zařadit   mezi velmi dobré komedie.
Normann
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Podle mě nejslabší díl z   trilogie, přesto opravdu   hodně dobrej. Teda v   porovnání s tím, co se u   nás po revoluci točilo a   točí přímo úžasnej.   Nádhernej.
Orin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2007
¨slunce seno erotika je   proste slunce seno erotika to   taky sedi!!! je videt ze   Troska jde do vseho!! nejlepsi   je hlaska v italii velebnosti   du blejt!! a po italii je taky   husta hlaska no jeto hold   bordel!! proste o hlasky zde   neni nouze pr:tu mas ty hajzle   jeden osklyvej no to je hnus   velebnosti kam sme to   dojely!!!!!
tak ja budu   spat hubou ke zdi abych vas   nak netento!!!
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Celá série Slunce seno, je   perfektní, nezapomenutelné   hlášky, dnes už   zlidovělé. Erotika je asi   nejslabší.
stanko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2008
Třetí díl této série   slunce,seno.. je v celku   povedený považuji tento film   za průměrný klasický   český humor.
Mary.Elwood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2008
Závěr trilogie! Zájezd   českých buranů do Itálie   mě fakt dostal,jejich   návštěva tamnější   restaurace- ,,potvory z moře   vytažený'' :-)) nebo Dejdar   s Kaiserem......obsahuje   nezčetné množství frků!   ,,Koukejte se najíst máte na   to celý dopolodne'' :-))
K.I.T.T
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Tenhle díl je z celé   trilogie nejslabší. Ne, že   by nebyl dobrý, ale na   předchozí dva už nemá. Ale   sranda je pořád.
prediger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2010
před minulostí neutečete
Když sem film viděl poprvé,   neskutečně mě urážel.   Dnes mě fascinuje. Můžete   se vztekat, můžete ho   špinit, ale neutečete před   ním. Tento film nádherně   vypovídá o lidech tehdejší   doby. Jen si vzpomeňte na   první rok „svobody“ na   první kontakt se   „západem“. Tento film je   pohled do zrcadla naší   minulosti.
blax
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Nejslabší díl
Dle mého názoru se jedná o   nejslabší díl celé   trilogie.Specifický humor a   atmosféra, kterou jezedácí   z Hoštic zaručují, se   zachovala. Je zde však   patrný porevoluční vliv a s   ním související násilné a   kýčovité vtipy,   parodující dobu, což mi   mírně vadilo - né snad z   nostalgie, ale proto, že   nemám podbízivý skeče   rád.
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2013
"Berte to jako politickej úkol"
Stále ještě ucházející   komedie, jen mi po jejich   návratu (úžasný střih -   moře; žabinec) vadí ta   neustálá politika.   Uvědomění si, kde jsme a   kde oni. A do tý si nemůžu   nerýpnout. Před 22 lety si   mnozí mysleli, že jsme v   řiti, a chtěli do Evropy.   Kam jsme se za tu dobu   dostali? Do ještě větší   řiti. Ale od Evropy se   nevzdalujeme, protože ona do   ní jde taky. Inu když   nemůže Mohamed k hoře...  
Nicméně stále tu je   řada dobrých frků:   "Kolikátýho je?"   "Úterý."
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.2.2011
Hoštice v Itálii a Itálie v   Hošticích... Tak tenhle   třetí díl   "Sluncat" mi už   tolik nesednul - je vidět,   že filmařům došly jak   peníze, tak i nápady a   humor. Zkouknout se sice taky   dá, ale na předchozí dva   díly nedosáhne ani vidlema.   Bohužel.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2012
Tředí díl reřiséra   Zdeňka Trošky. O trošdku   lepší než dvojka.   Zábavnější a vtipnější.   Nejlepší část je únos na   dovolené.
killy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Jedna z těch trapných po   revolučních komedií, bez   špetky humoru. Film popisuje   Čechy jako velký burany, co   zavítali do Evropy.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2009
Trilogie sena,slunce se   uzavíra a přicházi   erotika.Štvrtka filmu se   odehráva v Itálii a pak už   jenom v Hořticích,kde   přišlo sexuálni   harašení.Helena Ružičková   opět skvělá v letní   komedii Zdeňka Trošky.
kamicek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2009
tento díl se mi taky líbí,   ale není tak dobrý jako díl   druhý... jj výlet do   Itálie, ale je moc pěkný!!   :-D
Medousek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2008
Třetímu dílu série   Slunce,seno... bych klidně   dala i vyšší   hodnocení,protože to není   vůbec špatná komedie,ale   vzhledem k tomu hodně   trapnému závěru,bez   kterého by se film klidně   obešel...musím hodnotit jen   slabým nadprůměrem.
Kozelíno
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2007
Jak byla dvojka podařená,   tak se trojka nějak dobře   nepředvedla... Byl v ní   opět Troškův humor, ale   předchozí filmy byli   lepší.
Widlaak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Nevím proč je tento díl   mnohými odepisován a je   všeobecně považován za   nejslabší z trilogie.   Přitom docela originálně   využil porevoluční poměry   v Čechách a skvěle je   paroduje (viz. vidláci jedou   do SRN pro nový počítač).   Scénář už je trošku   horší, ale bláznivé   situace a nejrůznější   vtípky zůstaly a vo tom to   je. Pro mě stále klasika.
ULTRAMIX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Není to už tak dobrý díl   jako ty předchozí, ale   propadák to rozhodně není
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.8.2010
Rozhodně nejslabší   pokračování buranů z   Hoštic. Samozřejmě vždycky   to bude jedna z nejlepších   českých trilogií. Pár   exkluzivních vtipků, které   vás pobaví i když to   vidíte po sté.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2011
Je to asi nejslabší z této   série, ale pořád baví i   když už trochu dochází   dech s tím aby vtipy   fungovaly atd. Celkově vzato   trilogie "Slunce" a   to další je na rozdíl od   trilogie   "Kameňáků"   rozhodně povedená a funguje   i po letech.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Slunce Seno třetí   pokračování o Erotice byla   nejslabší z trilogie. Sice   zde nechybí humor a další   hlášky, ale přesto už to   není jako Jahody a Facky :-).
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.12.2007
Tento díl je určitě   nejslabší, ale stále   nadprůměrná komedie, opět   jak jinak skvělé hlášky,   nejlepší je první polovina   v Itálii. 6 z 10.
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Třetí pokračování   oblíbené letní   triologie.Zatímco první   část filmu odehrávajíci se   v Itálii byla jakž takž   ucházející,druhá polovina   filmu,jako by ztratila na   tempu a sklouzává do   nuceného humoru a   frašky.Opakovaný vtip   přestává být vtipem a   několikrát nastavovaná   kaše už prostě nebaví.
smíšek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Potřetí.... a naposled
Bohužel již slabší   pokračování, ve kterém mi   moc nesedí postavy, které   hrají OldřichKaiser, Martin   Dejdar a Jaroslava Hanušová.   Jinak je film nabit opět   skvělými hláškami ( nejsme   žádní UNTRWASSERMANI , 6   samYc atd.), ale myslím si   že mohl být tento díl   lepší. Škoda, že již   nedošlo k realizaci údajně   zamýšlených filmů Slunce,   seno a kriminál a Slunce,   seno, ufoni - které mohly   být třeba zábavnější.   Ale stále je to zábavná a   oblíbená komedie.
Ivett
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2007
Trojka se mi líbí víc než   jednička, ale jestli víc   než dvojka ne. To, jak se   burani z české vísky   vyrovnávají s výletem do   zahraničí je výborné, ale   pak filmu nějak dochází   dech.
Frolíček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2016
Na tomto pokračování je   dodnes vidět, že vznikal v   roce 1991, kdy jsme si něco   mysleli, něco chtěli a až   dnes s odstupem času vidíme,   jak to dopadlo. Italský   začátek velmi vtipný,   vždycky se směju jak jsou   Bernardo a Vincenzo protipóly   Vency a Bedřicha, taky   živočichář a údržbář.   A zatímco začátek je   svižný, vtipný, návratem   do Hoštic se tempo ztrácí,   politika je všudypřítomná,   i ty nahotinky chvílemi   ztrácejí efekt. Naprosto   mimo mi připadá scéna, kdy   předseda nutí sousedku   upéct preclíky pro Italy a   ten konec, kdy všichni   skandují: "Už je to   tady." Omluvou budiž   nadšená doba, kdy snímek   vznikal. Za to scéna, kdy   Miluna přijede v bouráku a v   lodičkách na dvůr...super.   Asi začnu podnikat, ale na to   musím mít pět samyc:-)
Agostino
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.6.2010
Z celej tejto skvelej   trilógie ide o najslabší   diel. Námet k tomuto filmu   je dosť primitívny. Dej sa   vymyká ďaleko od reality.   Nezachránia to filmové   scény a triky, ktoré tu   príliš za veľa nestoja.   Autori tohto filmu sa snažili   nakrútiť niečo, čo ľudia   chceli v tej dobe vidieť, ale   príliš sa im to nevydarilo.   V dnešnej dobe to na diváka   pôsobí smiešnym a trápnym   dojmom, že ako sa niekto   môže strápňovať v takomto   podpriemernom filme. Videl som   už mnoho komédii staršej   klasiky, ale tento je   "DES".
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.8.2018
Některé hlášky už   zlidověly, začátek v   Itálii je dobrý. Pak se děj   přesune do Hoštic a začnou   se sypat "vtipné"   hlášky. Chvílemi   politické, chvílemi   oslavující nadhernou Evropu.   Z našeho jedovatýho mlíka   budou dělat   knoflíky...zlatý voči.   Dneska už víme, že celá   Evropa na nás dlabe. Kydají   sem ty největší sračky za   těžký peníze. Nelze než   nesouhlasit s tetou. Zlatý   komunisti!
Alix
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2010
Nejslabší díl, nemá už to   kouzlo a některé scénky mi   připadají křečovité a   násilné. Moc se mi to   nelíbí a v televizi se na   tento díl už nedívám.
AlbertPeta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2006
Tento díl mi připadá jako   příliš násilné   pokračování dílů   předchozích. Rozhodně po   vylepšení v Slunce, seno a   pár facek tentokrát troška   hodně slevil a spoléhal na   úspěch přdchozích dílů.
miláček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Přijde mě tento díl   zvláštní.Hlášky,vtípky-j   o dobrý,ale celek jako by se   "muselo točit",ale   už není inspirace.Tady už   tvůrci minuli cíl,po   předchozích dílech ze   života se realita vytrácí.
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.1.2005
spíše trapné než veselé
Tak tento díl se Troškovi   už nepovedl. Opakování   vtipů, které jsou už   spíše trapné než veselé.
petrusmev
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.9.2014
Obrázek české vesnice a   českého myšlení začátku   90. let jak vyšitý,   legendární scény a   hlášky, komedie na způsob   starších praštěných   německých komedií. Na   rozdíl od Babovřesk aspoň   nějaké řemeslo.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2017
Nejslabší díl série,i   přesto se nato nechá   dívat,pár dobrých scén a   hlášek a na druhou stranu   dost zbytečných a   trapnějších   scén,nezachrání to ani   nahotiny na konci.
Karius
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Tohle už se moc nepovedlo,ale   chvílema se člověk pořád   ještě zasměje...Dejdarovi a   Kaiserovi ty role italských   plajbojů sedla--->40%
mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Komunistický režim padl a   jezedáci z Hoštic toho   patřičně využili –   vyrazili si na dovolenou do   Itálie spojenou s prohlídkou   jednoho místního kravína. A   Italové slíbili návštěvu   opětovat. A to už za   několik málo týdnů. Celé   hoštice jsou proto na nohou a   vymýšlejí všemožné   plány jak zabránit tomu, aby   si o nich jejich hosté   nemysleli že jsou   zaostalý.
První dva   díly jsem viděl několikrát   (no spíše mnohokrát), ale   třetí se mi nějakou hrou   osudu stále vyhýbal a já   viděl vždy jenom nějaké   útržky. Až dnes ho mám za   sebou komplet a upřímně   musim konstatovat, že bych se   bez toho zážitku klidně   obešel. Přestože je   režisér, scénárista i   většina herců z   předchozích dílech i zde,   jaksi se vytratila ona   lehkost, pohoda a taky   uvěřitelnost výborných   předchůdců. V první řadě   je to scénář – je   zkrátka dost mizernej, i   když musím přiznat že i   tady se najde několik super   situací, ovšem je jich   žalostně málo a když   zrovna neprobíhá některá z   nich, je sledování tohoto   filmu docela nuda. Navíc   Škopkovic rodina nedostává   příliš prostoru –   Blažena s Vencou mají hodně   okrajový role a ani Helena   Růžičková se Stanislavem   Třískou, který jsem v   předchozích dílech miloval   už tolik neřádí. Velká   škoda že je tahle skvělá   série zakončená tak   průměrnym snímkem.   Koukatelnym sice, ale v   porovnání s   předchůdci…Troška se   totiž zaměřuje spíše na   hlášky proti komunistům   (několik jich je ale   dobrých) a erotiku (naprosto   zbytečná a absolutně se do   týhle série nehodící –   prsa Blaženy v předchozích   dílech chápu, nepůsobí to   vynuceně, ale ten nápad s   nudapláží…Proč?!). Zdá   se jako by kapitalismus týhle   sérii pořádně uškodil –   v 89tým skvělý   pokračování jedničky a o   dva roky později tohle? Ach   jo…
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Hurá do Európy
Tak toto je sklamanie. Oproti   vynikajúcemu   predchádzajúcemu dielu,   pokles o slušných pár   tried. Mám dojem, že tam   cítiť to porevolučné   nadšenie, že nacpime tam do   filmu všetko, čo sme   predtým moc nemohli, čiže   zahraničie, nahotu, nové   módne výstrelky ako   nudapláž. Slabé, veru   slabé. Akoby dochádzali   nápady a všetko mi príde   akési kostrbaté. A to moc   nie som náročný. Čo už.   Skoro vôbec ma to nebavilo a   je to riadne sklamanie. Ale   aby som len nekritizoval,   nájde sa zopár super scén a   hlášiek (Zlatí komunisti,   ti po človeku nikdy nič   nechceli). Alebo napitý   Jozef, keď vidí strašidlo   (Lenin, počkaj Lenin). Naopak   Dejdar s Kaiserom akoby boli   príliš premotivovaní a ako   Taliani boli riadne nemastní   neslaní
theremin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.2.2005
Videl som raz a stačilo mi.
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Slunce, seno, erotika
Tak, Zdeněk Troška nám   předvedl svůj nevkus v celé   parádě. Nejsem zastáncem   ani prvních dvou dílů   Slunce, sena..., ale oproti   Erotice jsou to špičkové   filmy.
Helenu   Růžičkovou mám rád   hlavně ze starších   snímků, od dob spojení s   Troškou byli její role mic   moc (omlouvám se fanouškům,   ale prostě mi to takhle   přijde). Nezachránil to ani   můj oblíbenec Kaiser, jehož   role nebyla také ničím   extra.
Prostě si to   musíme přiznat. Pan   režisér je trochu úchylný   (prý i homosexuál, ale podle   toho nehodlám v žádném   případě soudit) a snažil   se v porevoluční době   nabídnout něco extra. A   takovým hitem byly nuda   pláže. Deset let po něm se   o podobné dílo pokusila i   režisérka Chytilová, která   se svým "Vyhnáním z   ráje" přinesla dokonce   ještě větší slátaninu   než "Slunce, seno,   erotika".
Takže   zpráva pro všechny filmaře.   Český divák není jen   úchylné prase a proto   nemusí být v každém filmu   nějaká spešl erotická   scéna!
A věděli   jste, že pan Troška otevřel   v Hošticích opravdickou nuda   pláž? Aneb co vše dokáže   kinematgrafie...
sarf
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Být tak stále stejný   dokáže kromě Petra   Novotného jen Helena   Růžičková. A podle   zdejších ohlasů to vypadá,   že to k něčemu je, ale k   čemu, to je ve hvězdách.   Otravná parta kolem Zdeňka   Trošky ztratila po revoluci   veškerou soudnost. A nebo je   to geniální? Asi jo, když   kasa tak cinká ...
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Asi porevoluční úlet
Máme svobodu, hurá   můžeme všechno! Můžeme,   ale to ještě neznamená, že   to bude něco kvalitního.   Nebude! Uvolněnost se tu nese   celým filmem, ale ve snaze se   svobodně vyřádit předvedl   Troška místy velmi ubohý   výkon a už jen místy se   připomíná kvalita a   propracovanost   "jahod". Až na pár   scén je to už jen hloupá   slátanina s laciným   okoukaným, místy   infantilním,   "humorem", kterou   tentokrát už nezachraňuje   ani herecké obsazení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih32691minih32691Doba ledová (2002) 
Ice Age n
minih15764minih15764Pevnost Apačů v Bronxu (1981) 
Fort Apache, the Bronx n
minih3732minih3732Za zdí (2008) 
Behind The Wall n
minih43058minih43058Čerte, drž se svého kopyta ! (1998) [TV film] 
n
minih100148minih100148Noční incident (2011) 
The Incident n
minih77674minih77674Macabre (2009) 
Macabre n
minih53733minih53733Agent z vesmíru (2007) 
Alien Agent n
minih21398minih21398Tři muži a nemluvně (1985) 
3 hommes et un couffin n
minih19124minih19124Smrt jí sluší (1992) 
Death Becomes Her n
minih84106minih84106La noche del terror ciego (1971) 
La noche del terror ciego n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Slunce, seno a pár facek (1989)

 Slunce, seno a pár facek (1989)
Slunce, seno a pár facek n
 
Žánr: komedie
Země: Československo
Režie: Zdeněk Troška

(---)

Slunce, seno, jahody (1983)

 Slunce, seno, jahody (1983)
Slunce, seno, jahody n
 
Žánr: komedie
Země: Československo
Režie: Zdeněk Troška

(---)

TV Program

ČT1 - Dneska to konečně rozjedeme (1...

14:05 - 15:00

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět zvířat

14:20 - 15:15

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:30 - 15:30

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:35 - 15:30

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ples upírů (The Fearless Vampire Killers)

Ples upírů
The Fearless Vampire Killers

U tebe nebo u mě

U tebe nebo u mě
U tebe nebo u mě

Kat (The Punisher)

Kat
The Punisher

Auto-moto-revue

Auto-moto-revue
Auto-moto-revue

Na konci světa

Na konci světa
Na konci světa

Brundibáři

Brundibáři
Brundibáři

Pohřbeni zaživa (Buried Alive 2)

Pohřbeni zaživa
Buried Alive 2

Antonín Procházka

Procházka Antonín

Emma Fielding

Fielding Emma

Alexis Dziena

Dziena Alexis

Naposled navštívené:
Ples upírů (The Fearless Vampire Killers)

Ples upírů
The Fearless Vampire Killers

U tebe nebo u mě

U tebe nebo u mě
U tebe nebo u mě

Kat (The Punisher)

Kat
The Punisher

Auto-moto-revue

Auto-moto-revue
Auto-moto-revue

Na konci světa

Na konci světa
Na konci světa

Brundibáři

Brundibáři
Brundibáři

Pohřbeni zaživa (Buried Alive 2)

Pohřbeni zaživa
Buried Alive 2

Antonín Procházka

Procházka Antonín

Emma Fielding

Fielding Emma

Alexis Dziena

Dziena Alexis