Cerven
ohodnotit

Smrtící nymfa

Mamula

Další název:
Nymph
Žánr:
Země:
Rok:
2014
Délka:
88 minut

Obsah filmu Smrtící nymfa

 
Kamarádky Kelly a Lucy přijíždějí strávit dovolenou s bývalým přítelem. Třetí den se navzdory varování starého námořníka rozhodnou vypravit na ostrov, kde se nachází stará habsburská pevnost, která za války sloužila jako koncentrační tábor a poté jako experimentální základna. Pro místní mořskou pannu lačnou po krvi je skupina mladých lidí vítaným zpestřením jídelníčku.

FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
srbská, anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Smrtící nymfa >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.2.2020
Průměrný thriller, plusem je krásné   černohorské pobřeží Jadranu se starou   habsburskou pevností v Kotorském zálivu. Pro   mě milá upomínka na desítku dovolených   prožitých v Chorvatsku. Námět s mořskou   pannou je poměrně originální, méně už   starý rybář se smrtící kotvou hodně   připomínající kolegu v gumáku a s hákem v   "Tajemství loňského léta". V   polovině filmu ztrácí příběh tempo a   začíná nudit, ale v závěrečné půlhodině   se všechno zvrtne do zbytečného vraždění.   Franco Nero je ve filmu jen zřejmě od toho, aby   vše dovyprávěl; co filmaři nezvládli obrazem,   dopoví senior hvězda. A jen pro zajímavost   jedním ze štábu filmařů je Zoran Čulibrk.
marci22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2016
Většina hororů za poslední roky stojí za   starou belu a proto si dovoluji ohodnotit   krvelačnou mořskou pannu jako lehký   nadprůměr, tudíž jako jeden z těch   nejlepších hororů co za poslední léta vznikl.   Jediné co bych filmu vytkl byla ze začátku se   vkrádající nuda která však s blížícím se   koncem polevila. Prostředí se mi líbilo,   ztvárnění mořské panny taky. Jsem víceméně   spokojen, nečekal jsem od toho něco víc.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Smrtící nymfa (2014)
Reklama