Cerven
ohodnotit

Snajper. Oružije vozmezdija

Další název:
Снайпер. Оружие возмездия, Sniper - zbraň odvety
Žánr:
Země:
Rok:
2009

Obsah filmu Snajper. Oružije vozmezdija

 
Ocitáme se v roce 1942 u Stalingradu, kde skupina nadporučíka Jašina bojuje s chytrým protivníkem - německým kapitánem Karlem Kleistem. V nastrojené léčce zahyne dívka Alesia Mikulčiková, která byla odstřelovač, a sám Jašin utrpí těžké zranění. Válka končí a Jašin se stává velitelem malého německého městečka. Jeho zástupce nachází v budově starého zámku podezřelé bedny. S cílem odhalit tajemství tajné zbraně nacistického Německa, přijíždí do města inženýr Michajlov. Brzy se ukáže, že tajné laboratoře, chrání skupina německých odstřelovačů pod velením Karla Kleista. Jašinovi se zjevuje možnost pomstít svou zabitou lásku.

Autor: Justik66
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
ruská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Snajper. Oružije vozmezdija >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

frankleone
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.2.2012
Snajper. Oružije vozmezdija
Mezi kvalitní ruské válečné snímky patří   podle mě pouze 9.rota a Hvězda. Přehnaný   ruský heroismus a milostné vztahy v zákopech   mě opravdu moc neberou. Celkem ušlo asi prvních   10 min. ale potom už se na to nedá koukat!!!Kdo   to vydrží až do konce je u mě fakt borec a   budu mu držet palce.
zami5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Proč???
Proč jsou běloruské filmy tak dlouhé??? Tento   má 2 3/4 hodiny. Takhle dávám 8/10. Kdyby to   sestříhali na 1hod.30 min, měl by 10/10.   Pěkně natočen, byť závěrečný zásah z   pistole do malého detonátoru je už   příliš.....Němec by byl jistě jistejší   cíl....


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama