Cerven
ohodnotit

Sněžná dívka a temný krystal

Zhong Kui fu mo: Xue yao mo ling

Další název:
钟馗伏魔:雪妖魔灵; Snow Girl and the Dark Crystal; Zhong Kui: Snow Girl and the Dark Crystal
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
118 minut

Obsah filmu Sněžná dívka a temný krystal

 
Po tisíci letech se světy lidí, démonů a bohů propojují. Nad městem Hu ve světě lidí se přitom stahují mraky více než kdy předtím. Pro démony, kteří odedávna berou jeho obyvatelům duše, je tento čas klíčový, neboť jen tehdy mohou doufat ve svou reinkarnaci mezi bohy. Bohové však vyslali jednoho nich, aby dohlédl na bezpečí lidského města. S tím mu pomáhá jeho chráněnec Zhong Kui, výjimečný bojovník a učenec. Jakou roli v tom všem sehraje Sněžná dívka, již Zhong Kui kdysi znal, a temný krystal v moci démonů?

Zdroj: IKO Cable

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
www.wellgousa.com/thea...
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
mandarínská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sněžná dívka a temný krystal >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.8.2018
Pro mě osobně jedna velká chaotičnost bez   normálního děje a příběhu plná triků. Asi   se dá ocenit výprava a velkolepost. Podobné   fantasy nejsou můj šálek kávy.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2018
Čínské epické fantasy spojené s čínskou   kulturou a legendami mělo vždy něco do sebe,   byť pro evropského diváka bývají povětšinou   těžkopádné. Týká se to i tohoto snímku,   který je po vizuální stránce úžasný.   Tradičně krásné kostýmy, ohromná výprava,   do sebemenšího detailu vyobrazená grafika a   pevný scénář. Legendární hrdina Zhong Kui   obdařen tajemnými schopnostmi je při pokusu o   záchranu svých krajanů a ženy kterou miluje   nucen do bitvy mezi Nebem, Zemí a Peklem. Je   skutečně na co se dívat. Jednu a dosti   závažnou vadu na kráse však snímek přeci jen   má. Přes všechno, co do filmu tvůrci vložili   nakonec veškeré úsilí až neskutečně   pokazili animací. Ohromná škoda. Snímek jako   takový i přes tento neduh je zajímavý a   hlavně zábavný. Jen je potřeba při   sledování krapet použít čínský pohled.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.11.2017
Při podobných fantasy filmech pocházejících z   východních končin světa jsem v poslední době   zvyklý na poměrně zdařilé technické triky,   které hrají v těchto příbězích důležitou   roli. Tentokrát jsem byl zklamán, triků je   dost, ale ne všechny jsou povedené. Spíše   připomínají PC hry a to ne ještě valné   úrovně. Děj je romantická pohádka, která je   plná různých božstev, démonů a duchů,   kouzelných křišťálů a dalších podobných   východních klišé. Dvouhodinový film   (naštěstí) začíná v polovině nudit, pokud   nejste vyloženě fanda tohoto žánru.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sněžná dívka a temný krystal (2015)Sněžná dívka a temný krystal (2015)Sněžná dívka a temný krystal (2015)Sněžná dívka a temný krystal (2015)
Reklama