Cerven
ohodnotit

Špatný tip

Boost

Země:
Rok:
2017
Délka:
98 minut

Obsah filmu Špatný tip

 
Realistický a napínavý pohled na 72 hodin v životech dvou dospívajících chlapců z drsné montrealské čtvrti, kteří se v autě, které ukradnou pro mafii, stanou účastníky fatální nehody a jejich přátelství je podrobeno zatěžkávací zkoušce.

Hakeem je dospívající syn afrických přistěhovalců žijící v drsné montrealské čtvrti Parc-Ex. Společně se svým nejlepším kamarádem Anthonym 'A-Mac' McDonaldem pracuje ve strýcově myčce aut, kde v rámci přivýdělku “vytipovávají” luxusní sportovní vozy pro místní zločinecký syndikát. A-Mac nakonec Hakeema přesvědčí, aby ukradli auto sami. To vede k nečekanému zisku peněz, který bude mít pro oba chlapce...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Špatný tip >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2018
Ač chlapci pocházejí z "drsného"   montrealského prostředí, jak píše popisek k   filmu, mají oba dobré zázemí a jeden pracuje a   druhý studuje. Přesto jim to nezabrání dát se   na dráhu zločinu. Většinou mají záporáci v   thrillerech mé sympatie, ale ať se na mě nikdo   nezlobí, těmto dvěma vychytralým a   sebevědomým debílkům nelze fandit. Před   děvčaty jsou hrdinové, ale když jde do   tuhýho, shodí všechno. Konec filmu mi připadá   nedotažený a oběma mladíkům bych přál   pořádnou lekci.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama