Cerven
ohodnotit

Spirála

Rasen

Žánr:
Země:
Rok:
1998
Délka:
97 minut

Obsah filmu Spirála

 
Rasen je v podstatě zapomenutý sequel filmu Kruh. Oba díly natáčeny v podstatě zároveň, obsazení bylo také částečně stejné, jen výrobní štáby byly jiné. Rasen na rozdíl od Kruhu nikdy popularity prvního dílu nedosáhl.

Na začátku děje se ocitáme v pitevně, kde Mitsuo Ando zkoumá tělo svého přítele a rivala Ryuji Takayamy. V žaludku mu objeví nějakou poznámku a následně jsou nalezeny mrtvé i jeho bývalá (a Andova současná) manželka a dítě. Ando se brzy dozví o prokleté kazetě, se kterou je svázán krutý duch zavražděné ženy a rozhodne se na kazetu podívat. Čeká, že do týdne zemře, avšak brzy zjišťuje, že duch s ním má jiné plány a kolem něj...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
japonská
 
 
Zvuk:
Dolby surround
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Spirála >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

vojtam
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.1.2012
Další hovadina navazující na Ring ještě   předtím než Nakata natočil Ring2.Tady se pro   změnu pitváme v tom proč Sadako byla taková   jaka byla.Vysvětlení?Infekce neznámého puvodu   která byla ve studně kde Sadako   umírala.Větší japonskou hovadinu jsem   neviděl,snad už jen Sionovo Vraždící vlasy.
Robinson
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2012
Poněkud zapadlé a zapomenuté pokračování   Ringu. Ale ono se taky není moc co divit. Sám o   sobě je to docela dobrý film s ponurou   atmosférou. Vadilo mi ale zbytečné   vysvětlování, které degraduje mrazivou   duchařinu až někam do nehororu. Spíš drama   než horor. Na jedno podívání neuškodí, ale   kvůli minimálnímu množství hororových nebo   jinak zajímavých scének nemám důvod ani chuť   si to někdy pustit znova.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama