Cerven
ohodnotit

Správná coura

Charlotte a du fun

Další název:
Slut in A Good Way
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
85 minut

Obsah filmu Správná coura

 
Po tragickém rozchodu se Charlotte a její dvě nejlepší kamarádky rozhodnou trochu pobavit. Rozptýlení překvapivě najdou ve své nové práci v prodejně hraček, kde se bláznivě zamilují do mladých prodavačů.

Charlotte má pohledného přítele a je na vrcholu blaha. Během intimní chvilky jí však dospívající milenec zasadí ránu pod pás – přizná se, že je gay. Charlotte je zdrcená. Společně se svými nejlepšími kamarádkami - Megane navenek bojující proti všemu romantickému a Aube, která kvůli nedostatku sexuálních zkušeností o lásce jen sní – hledá rozptýlení v prodejně hraček, kde se všechny tři bláznivě zamilují do mladých prodavačů. Charlotte,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Správná coura >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.8.2019
Právě dospělé dívky se vrhají do života a   to jak do zaměstnání, tak do prvních   milostných dobrodružství. Nejsem ten, koho by   bavily jejich řečičky o chlapech a problémech   v práci. Všechny se nechají nachytat partičkou   kluků, kteří mají v hračkářství origoš   soutěž. Dialogy holek jsou naivní, ani nejsou   zábavné (ve smyslu humoru). Není divu, že film   točila žena režisérka, většinou filmy žen o   ženách jsou poznamenané jejich přístupem k   tématice. Zkrátka film mě nezaujal a co na něm   bylo nejlepšího - černobílé provedení.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chris Briant

Briant Chris

Naposled navštívené:
Chris Briant

Briant Chris