Cerven
ohodnotit

Stáhni mě do pekla

Drag Me to Hell

Další název:
Stiahni ma do pekla (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
99 minut
Premiéra v ČR:
18.6.2009
„I milí lidé mohou skončit v rukou démonů.“
Popis / Obsah / Info k filmu Stáhni mě do pekla
Mladá bankovní úřednice Christine Brownová (Alison Lohmanová) má kromě krásného zevnějšku i přítele z lepší rodiny, takže budoucnost se jí rýsuje v těch nejlepších barvách. Jednoho dne vyřizuje žádost chudé staré paní Ganushové (Lorna Raverová) o prodloužení termínu splátek z hypotéky. Aby si Christine zajistila vysněné šéfovské místo, odmítne termín prodloužit a na neodbytnou stařenu zavolá ochranku. Tím si však podepíše krutý verdikt: Sylvia Ganushová je totiž čarodějnice, která Christine prokleje a přivolá na ni pekelného démona Lamiu. Nešťastné dívce zbývají tři dny života, během nichž ji bude Lamia děsit, než si ji odnese do pekelných hlubin. Je jen několik málo způsobů, jak se démona zbavit…

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Stáhni mě do pekla
Banková úradníčka Christine Brownová sa chce uchádzať o miesto riaditeľky oddelenia pre poskytovanie úverov. Lenže má aj rivala - kolégu, ktorý sa ním tiež chce stáť, aj pomocou intríg. To všetko už bude pre Christine bezvýznamné po príchode nešťastnej cigánky, ktorá na ňu uvrhne mocnú kliatbu duchu Lamu, vládcu temnôt. Podľa tejto kliatby príde po prekliatu obeť sám duch Lama a zoberie ju do pekla.

Cigánka prišla do banky s poslednou nádejou prosiť o odklad exekúcie. Christine vstane a prisľúbi nešťastnici, že sa u riaditeľa banky prihovorí. O chviľu sa vráti k žene a oznámi jej, že nič nemôže robiť. Zúfalá žena si kľakne a prosí ju, nech jej pomôže. Má len momentálne vážne zdravotné problémy, ale úver bude splácať. Christine privolá bezpečnostnú službu, aby nešťastnú vreskajúcu ženu vyvliekla von.

To sa však neskončilo. Odvtedy začala žena prenasledovať Chris a ohrozovať ju. Chris s hrôzou zistí, že tá žena je mrtvá. S priateľom Clayom zajdú ku veštcovi, požiadať ho o pomoc. Ten ju odkáže na známe médium. Podľa tohto má Chris len možnost, že gombík, ktorý jej cigánka strhla dole, darovať niekomu, aby sa tá kliatba preniesla na iného.


Autor: gabikazavacka

Popis / Obsah / Info k filmu Stáhni mě do pekla
Christine má vše, co by si každý přál. Skvělou práci, hodného přítele Claye a šanci, že se stane ředitelkou oddělení pro poskytování úvěru. Život se jí zkomplikuje v okamžiku, kdy za ní přijde cikánka Sylvia Ganushová a poprosí ji o odložení exekuce. Christine se jde zeptat ředitele, ale ten jí oznámí, že to odložit nejde, protože už čekali dlouho. Christine jde za cikánkou a se smutným výrazem jí oznámí tu špatnou zprávu, že jí dům musí zabavit, ale že za to nemůže ona, ale ředitel. Cikánka na ni ze zlosti uvalí kletbu ducha Lamu a Christine je pronásledovaná strašnými zvuky a nočními můrami. Když jde ke svému autu, je cikánkou napadena a ta jí utrhne knoflík z jejího kabátu.

Christine jde za věštcem, aby jí pomohl. Mezitím jde Christine navštívit cikánku, ale zjistí, že je mrtvá. Nakonec jí věštec poradí, aby utržený knoflík někomu darovala a vyhne se peklu. Christine navštíví mrtvou cikánku v hrobě a knoflík jí přímo nacpe do úst. Ráno jde Christine na nádraží. Cestou si koupí pěkný modrý kabát. Clay jí s radostí obejme. Zeptá se jí, kde má starý kabát a do toho jí daruje utržený knoflík. Christine nemůže uvěřit svým očím a celá šokovaná spadne má koleje. Clay jí chce podat ruku, ale je už pozdě. Vidí jen, jak si Christine bere samo peklo.


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Stáhni mě do pekla
Christine Brownová má dobrou práci, skvělého přítele a zářnou budoucnost. Jenže za tři dny se dostane do pekla.

Hororový příběh si pohrává s myšlenkou, že nakrknout starou cikánskou čarodějnici se nevyplácí. Mladá bankovní úřednice Christine (Alison Lohman) se pokouší jedné takové pomoct s nesplácenou hypotékou. Nadřízený však její snahu stopne, aniž by věděl, jaké následky to pro Christine bude mít – smrtící kletbu! Od této chvíle začíná zběsilá snaha mladé dívky o záchranu své duše, po které se sápou pekelné spáry staré čarodějnice.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady (2009) [TV cykl...

04:30 - 04:50

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Ponikelské radovánky

04:20 - 04:50

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Dáma a Král (2017) [TV seriál]

03:55 - 04:50

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Big Man I. - Neobvyklá pojistk...

04:00 - 05:59

43 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Edward Burns

Burns Edward

The Teaser

The Teaser
The Teaser

Ian McDiarmid

McDiarmid Ian

Černé na bílém

Černé na bílém
Černé na bílém

Jejich den

Jejich den
Jejich den

Naposled navštívené:
Edward Burns

Burns Edward

The Teaser

The Teaser
The Teaser

Ian McDiarmid

McDiarmid Ian

Černé na bílém

Černé na bílém
Černé na bílém

Jejich den

Jejich den
Jejich den