Cerven
ohodnotit

Stahující se smyčka

Tightrope

Další název:
Sťahujúca sa slučka (SK)
Žánr:
Rok:
1984
Délka:
110 minut
„Drama muže, kterého zločinec nejkrutějším způsobem přinutí, aby se podíval do vlastního nitra...“
Popis / Obsah / Info k filmu Stahující se smyčka
Kapitán Wes Block (Clint Eastwood) vyšetruje zákerné vraždy mladých prostitútok. Sám žije dvojitým životom a v noci vyhľadáva prostitútky, ktoré neodmietajú perverzné praktiky. Netuší, že vrah jeho prácu pozorne sleduje a postupne sa k nemu dostáva bližšie a bližšie.
Vrah píše Blockovi odkazy a dokonca pre neho kupuje prostitútky, ktoré potom zabíja. Kapitán Block začína mať strach o svoju rodinu, nechá preto svoj dom s dcérami a ich pestúnkou strážiť ochrankou. Správy z laboratória potvrdia, že vrah nosí tenisky, na ktorých sú úlomky pokryté s prachom z jačmeňa. Vrah pravdepodobne pracuje v pivovare. Medzitým sa však vrahovi podarilo vylúpať do Blockovho domu...

Zdroj: Markíza


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Stahující se smyčka
Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého planu ...

DVD express


Popis / Obsah / Info k filmu Stahující se smyčka
Zákeřný škrtič si vybírá za oběti mladé ženy. Vraždy vyšetřuje Wes Block. Tento policista žije podivně. Stará se sám o dvě dcery. V noci však vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Přitahuje jej sado-masochismus. Když první z těchto žen zabije hledaný vrah, může to Block považovat za náhodu. Jakmile u další mrtvé najde indicie dokazující, že zločin mohl spáchat sám, dostane se do krize. Škrtič však pokračuje v plánu, který se může zrodit pouze v hlavě šílence.
Wes Block znamenal pro Eastwooda velmi netypickou roli. Je to drama muže, kterého zločinec přinutí nejkrutějším způsobem, aby se podíval do vlastního nitra. Clint Eastwood natočil spolu s Richardem Tugglem také Útěk z Alcatrazu - v obou snímcích napínají nervy diváků až k prasknutí.
Cinema 1992/3/60,

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mizinga Mwinga

Mwinga Mizinga

Naposled navštívené:
Mizinga Mwinga

Mwinga Mizinga