Cerven
ohodnotit

Status Update

Další název:
Dokonalá appka
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
102 minut
„Kto by nechcel zázračnú appku, ktorá splní každý sen?“

Obsah filmu Status Update




 
Stěhování není nikdy snadné. Zvlášť když chodíte na střední školu v Kalifornii a stěhujete se na opačnou stranu Ameriky. Kyle Moore (Ross Lynch) o tom ví po rozchodu rodičů své. V nové škole na východním pobřeží je úplným outsiderem, navíc hned první den přijde o telefon. Když ale v obchodním domě od podivného prodejce dostane nový telefon s tajemnou aplikací, začnou se mu plnit všechna jeho přání. Může být vším, čím kdy chtěl být. Přinese mu to ale štěstí?

Bontonfilm

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2019
Odlehčená komedie ze střední školy. Kdo by se   rád do těch časů nevrátil? Překvapivě   zajímavý příběh, kdy se nový student dostane   k aplikaci, která dokáže plnit jeho přání.   Dostává se v tak v novém prostředí do řady   komických situací. Film na jednoho zhlédnutí,   ale pro dobré pobavení. Humor 70%, hudba 60%,   příběh 50%, herecké výkony 50%, akce 30%,   napětí 30%. Celkový dojem 52%.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2019
PROCESOR!
Je potřeba k tomu přistupovat, že to je komedie   hlavně pro puberťaky. Proto sem byl velmi mile   překvapený, že jsem od toho moc nečekal a   přitom se bavil. Dokonce sem se párkrát i od   srdce zasmál, což se mi už dlouho nestalo.   Jasně, že tam jsou i hluchý místa a klišé,   ale to jsem neřešil. Nevadila mi ani výchovná   stránka, která byla podobná, jako u Klik-život   na dálkové ovládání.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2019
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA   $4,764║Tržby Celosvetovo $412,000▐ V celku   neškodná mládežnícka komédia, ktorá   ponúkne šikovný nápad s mobilnou aplikáciou,   občas z toho trčí schéma, hlavni pri vzťahoch   ale ináč ide o jednu z tých   stráviteľnejších vecí. /60%/


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama