Cerven
ohodnotit

Sto let odpuštění

Cien años de perdón

Žánr:
Rok:
2016
Délka:
98 minut

Obsah filmu Sto let odpuštění

 
Jednoho deštivého rána se banda zlodějů vplíží do banky ve Valencii s cílem vybrat co nejvíce bezpečnostních schránek a uprchnout vykopaným tunelem, který propojuje budovu s opuštěnou stanicí metra. Dokonalý plán se však velmi záhy zvrtne.

Šestice ozbrojenců přepadne banku ve Valencii. Gang má zdánlivě banální poslání – vybrat co nejvíce bezpečnostních schránek a uprchnout vykopaným tunelem, který propojuje budovu s opuštěnou stanicí metra. Jsou ale dny, kdy nic nevychází podle plánu. Neustávající přívalové deště dopadající na město zaplavily únikovou cestu. Bez záložního plánu, jak se dostat ven, začne narůstat...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Sto let odpuštění >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2018
Banka, v ní bezpečnostní schránky a v jedné z   nich informace, které by mohly setsakramentsky   otřást zemí a někomu politickou kariérou.   Máme tu pro změnu tentokrát evropský   koprodukční snímek s banální loupeží,   která dopadne nepřekvapujíc jinak a která má   až politické důsledky. Snímek na hraně temné   atmosféry a politického rozhraní, který si   vzal na paškál určité scény a motivy z velice   známých amerických snímků. ´Nemilosrdný   souboj´ (1995), ´Spojenec´ (2006) a kupodivu   také i ´Temný rytíř´ (2008). Filmový fanda   jistě dané scény pozná. Námět sice evokuje   nadšení, ale bohužel, takováto ambice se   nakonec neuskuteční. Od samého začátku,   nejsou přesvědčivé výkony herců, napětí   vyvolané mezi postavami značně pokulhává a   ani děj nijak nepřesvědčuje o zábavnosti a   dramatizaci díla. Scénář je ve svém smyslu   dosti zmatečný a tak ztrácí na atraktivitě   úmyslu politické kritiky stavu věci. Ale ano,   mohl to být dobrý thriller, ale chtělo to více   šťávy a radosti.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2017
Na filmu je nejlepší začátek, prvních   pětadvacet minut vede k očekávání dobrého a   napínavého thrilleru. Bohužel se z filmu to   správné napětí začne vytrácet a divák   poslouchá hádky mezi gangstery, dohodování s   policajty. Chvílemi jsem začal ztrácet přehled   a když už jsem se chytal, došlo k dalšímu   vyjednávání anebo se nesmyslně roznášela   pizza a gangsteři se promenovali před ochránci   pořádku. Španělé v poslední době natočil   více dobrých kriminálek, ale Sto let   odpuštění je takový průměr. Ale pořád   dobrý a doporučuji.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Sto let odpuštění (2016)Sto let odpuštění (2016)Sto let odpuštění (2016)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Poslední lov (The Last Hunt)

Poslední lov
The Last Hunt

Illegal Entry

Illegal Entry
Illegal Entry

Devon Alan

Alan Devon

Angel E. Pariente

Pariente Angel E.

Don Jordan

Jordan Don

Ernest Truex

Truex Ernest

Naposled navštívené:
Poslední lov (The Last Hunt)

Poslední lov
The Last Hunt

Illegal Entry

Illegal Entry
Illegal Entry

Devon Alan

Alan Devon

Angel E. Pariente

Pariente Angel E.

Don Jordan

Jordan Don

Ernest Truex

Truex Ernest