Cerven
ohodnotit

Stopaři [TV minisérie]

Trackers

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
53 minut, 6 dílů

Obsah filmu Stopaři

 
V minisérii Stopaři se prolínají tři příběhové linie, které se navzájem střetávají v Kapském městě v rámci násilného komplotu. Ten zahrnuje organizovaný zločin, pašované diamanty, černé nosorožce, CIA i mezinárodní teroristické spiknutí.

V šestidílné minisérii Stopaři, odehrávající se na pozadí úchvatné krajiny Jihoafrické republiky, se prolínají tři příběhové linie, které se navzájem střetávají v Kapském městě v rámci jednoho násilného komplotu. Ten zahrnuje organizovaný zločin, pašované diamanty, bezpečnost státu, černé nosorožce, CIA i mezinárodní teroristické spiknutí. James Gracie hraje Lemmera, muže, který touží po pomstě, zatímco...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2022
Zdařilá kriminální jihoafrické minisérie.   Děj je poměrně složitý, několik   teroristických skupin, náboženští fanatici,   pašeráci diamantů a do toho soupeření   jihoafrické tajné služby PFI se americkou CIA.   Sledoval jsem pozorně, ale občas jsem se   ztrácel a to jsem shlédl všech šest dílů   najednou. Vidět jeden za týden, měl bych v tom   pěknej brajgl. Stejně tak podoba hlavní postavy   agenta CIA na volné noze Lucase Beckera s   dalším hrdinou Lemmerem mi dělala problémy, se   kterými jsem se vyrovnal snad až ve třetím   pokračování. Jinak doporučují nahrát a vzít   to jedním vrzem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Swink

Swink Robert

Hurá do záhrady

Hurá do záhrady
Hurá do záhrady

Naposled navštívené:
Robert Swink

Swink Robert

Hurá do záhrady

Hurá do záhrady
Hurá do záhrady