Cerven
ohodnotit

Obsah filmu Střecha pod vodou

 
POZOR SPOILER

V autobuse do Tiché Vody jede mladá dívka, ke které se vnutí mladík. Ten s ní pak jede až na konečnou. Ještě ji kus doprovodí a ona pak pokračuje domů sama.
Dívka se jmenuje Jitka Zemková a vrací se domů, možná naposledy. Má se zde totiž stavět přehrada. Doma se dozví, že v jejím pokoji bydlí inženýr a ukáže se, že je to onen mládenec z autobusu. A představí se jako Jarda Skotnica s přezdívkou Syřan.
Také sem přijede Jitčina sestra s manželem a otec se Jitce svěří, že by možná šlo inženýra přemluvit, aby bylo v přehradě vody méně a tím pádem by jejich domek zatopit nemuseli. Otci se odsud na rozdíl od jeho manželky...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Československá televize Praha
 
 
Typ:
[TV hra]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Střecha pod vodou >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.6.2021
Skoro polovinu sníku se tu furt někdo s někým   hádá. Ani jinak to nestojí za zlámanou   grešli, přemýšlím, zda dát jen tu dvacítku   nebo nedat vůbec nic.
topipig
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.6.2021
Frajírek Štěpnička je tady tak nesympaticky   slizká postava, že se na to nedalo dívat.   Imbecilní a dětinské dialogy šustící   papírem, které vedl s Janou Eichlerovou byly   taky otřes. Tohle všechno sráží inscenaci až   na dno, ze kterého ho vytahuje Ilja Prachař,   jehož postava je asi jediná uvěřitelná.   Ostatní hrůza, děs! Námět přitom není   špatný, stačilo by obsadit pořádné herce,   kteří nebudou mluvit jako kreténi a napsat jim   schopnější scénář. Hudba Karla Mareše je   úplně v pozadí a zbytečná.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Velká kapela

Velká kapela
Velká kapela

Drobínek

Drobínek
Drobínek

Naposled navštívené:
Velká kapela

Velká kapela
Velká kapela

Drobínek

Drobínek
Drobínek