Cerven
ohodnotit

Studená ocel

Blue Steel

Další název:
John Wayne: Zlato pod městem; Stolen Goods
Žánr:
Rok:
1934
Délka:
54 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Studená ocel
Tajný maršál John Carruthers je svědkem, jak v hotelu lupič Danti vybere sejf se 4000 dolary a pustí se do jeho pronásledování. Ve dveřích ho zahlédne šerif Jake Whiters a omylem ho považuje za zloděje. Když šerif narazí na Dantiho kumpány je málem zabit, ale zachrání ho John. Dále putují spolu a setkají se s Betty Masonovou, jíž pronásleduje tlupa banditů, kteří zastřelili jejího otce a sebrali zásoby pro městečko a okolní ranče. Je to již několikátá kolona se zásobami, která byla přepadena a nedorazila na místo určení, což má za následek nespokojenost rančerů.

Ukáže se, že za vším stojí místní zbohatlík Malgrove, který chce vykoupit od rančerů jejich pozemky a proto si najal bandity přepadající zásobovací karavany. Malgrove se totiž dozvěděl, že pod územím rančerů leží bohaté žíly zlata. Ale ještě je tu John a šerif, kteří se nabídnou, že zásoby určitě dovezou.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Studená ocel
Když šerif Jake vidí muže u sejfu a pak zjistí, že výplata je pryč, vydá se po jeho stopách. Když už ho chce zatknout, ten muž mu zachrání život. Stále má sice podezření, ale přidá se k němu. Oba se později dozvědí, že přední občan v městečku, jistý Melgrove, se snaží převzít okolní ranče, a to tak, že jeho gang brání v příjezdu všem povozům se zásobami. Rančeři už už chtějí své usedlosti prodat Melgrovovi, když dva nově příchozí slíbí, že jim zásoby přivezou.

Zdroj: Filmbox


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

20:20 - 21:15

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Paša (1968)

20:00 - 21:30

26 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

NOVA - Slunce, seno, erotika (1991)

20:20 - 22:00

6 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Prima - Kdo se ptá?

20:15 - 21:20

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Reklama